slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αναπληρωτής στον τομέα Ναυτιλίας των Ανεξ. Ελλήνων ο Μάριος Βουτσίνος

Στη θέση του αναπληρωτή υπεύθυνου στον Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Ναυτιλίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τοποθετήθηκε ο πολιτευτής Κυκλάδων Μάριος Βουτσίνος, μετά από εισήγηση του Γενικού Γραμματέα του κινήματος Μιχάλη Γιαννάκη και του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστα Μαρκόπουλου.
Σε σχετική δήλωση που έκανε επεσήμανε τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όσους μου εμπιστευτήκαν τη θέση του αναπληρωτή υπεύθυνου στον Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Ναυτιλίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ελπίζω μαζί με την υπεύθυνη του Τομέα και δραστήρια βουλευτή Δωδεκανήσων, Μίκα Ιατρίδη, τον έτερο αναπληρωτή Απόστολο Χαρουπάκη και όλα τα αξιόλογα μέλη του Τομέα, που είναι είτε νησιώτες, είτε άνθρωποι που έχουν ασχοληθεί ενεργά με το κομμάτι της Ναυτιλίας, να συμβάλουμε για να υπάρξει σοβαρός και ουσιαστικός κοινοβουλευτικός έλεγχος.

Ο τομέας της Ναυτιλίας είναι πολύ σημαντικός σε εθνικό επίπεδο και άρρηκτα συνδεδεμένος με τη ζωή στη νησιωτική Ελλάδα. Δυστυχώς, απαξιώθηκε όσο ποτέ τα τελευταία χρόνια με τις πολιτικές που ασκήθηκαν. Ο πολυπόθητος στόχος της ανάπτυξης και της εξόδου από την κρίση, περνάει και μέσα από τον τομέα της ναυτιλίας. Γι αυτό και σήμερα είναι απολύτως αναγκαίο να υπάρξουν πολιτικές με αναπτυξιακή κατεύθυνση για την ενίσχυση της ναυτιλίας, που θα συμβάλουν ακόμη και στην αναβάθμιση της διεθνούς παρουσίας της χώρας».



Δεν υπάρχουν σχόλια: