slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ένας ξεφτιλισμένος δημοσιογράφος μιας διαπλεκόμενης εφημερίδας και ένα ρεπορτάζ για το πέος!

Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής», της 29 Ιουλίου 2012, ένα από τα «ρεπορτάζ» αναφέρεται στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου, έχοντας την φωτογραφία της, το όνομα της και τον τίτλο «Στραβοπάτημα εις τριπλούν για τη Βούλα». Στο ίδιο «τετράγωνο», δίπλα ακριβώς από την φωτογραφία της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, υπάρχει μια φωτογραφία από μια ανοιχτή...συσκευασία με χάπια αναβολικών, συνοδευόμενο από τον υπότιτλο «το κύκλωμα της ντόπας που δηλητηριάζει τους Έλληνες αθλητές».


Βλέποντας το, ο οποιοσδήποτε συνδυάζει την εν λόγω αθλήτρια με τα αναβολικά, ενώ όταν κάποιος πάει στο σχετικό ρεπορτάζ για την Βούλα Παπαχρήστου βρίσκει κανείς μόνο ένα γλοιώδες ρεπορτάζ για την αθλήτρια. Για αναβολικά… λέξη. Και είναι φυσικό γιατί η κ. Παπαχρήστου δεν είχε καμμία σχέση με αναβολικά και το άρθρο για τα αναβολικά είναι στην άλλη σελίδα, από άλλο αρθρογράφο και αναφέρεται σε άλλους αθλητές.
Πρόκειται για εξόφθαλμη δημοσιογραφική αλητεία, από μια εφημερίδα – φερέφωνο της διαπλοκής του αφεντικού της, μεγαλοεργολάβου, μεγαλοκαναλάρχη και μελλοντικού μεγαλοσκουπιδιάρη κλπ. που στην προσπάθεια για στήριξη του συγκυβερνήτη του μνημονίου, Κουβέλη, στηρίζει και τις προσταγές του για κάψιμο στην πυρά της Ελληνίδας αθλήτριας.

Ηλίας Παναγιώταρος
Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: