slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Γιάννης Βρούτσης στη Σαντορίνη


 Το Σάββατο 17/11/2011 επισκέφτηκε τη Σαντορίνη ο βουλευτής Κυκλάδων και Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομίας της Ν.Δ ο κ. Γιάννης Βρούτσης.
Στο γραφείο της Δημοτικής Οργάνωσης συναντήθηκε με το Δ/Σ και τα Στελέχη της Ν.Δ Θήρας όπου έγινε ενημέρωση και αναπτύχτηκε διάλογος για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας σε πολλά
 θέματα.
Ιδιαίτερα συζητήθηκαν τα θέματα της Οικονομίας και Υγείας που αντιμετωπίζει το νησί μας .
Έγινε αναφορά στο Πρόγραμμα Φορολογικής πολιτικής της Ν.Δ και τονίσθηκε η ανάγκη αλλαγής του Νόμου για το Φ.Π.Α στο χώρο της εστίασης, η κατάργηση του ειδικού τέλους των ακινήτων που εισπράττουν καταχρηστικά μέσω της ΔΕΗ και η ανάγκη παγώματος των υψηλών αντικειμενικών αξιών των ακινήτων του νησιού .Στην ανησυχία των παρευρισκομένων για ενδεχόμενη εξίσωση του μειωμένου συντελεστή του Φ.Π.Α που ισχύει στα νησιά ο κ. Βρούτσης δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι κάθετα αντίθετη με αυτό και θα ασκήσει κάθε πίεση για τη διατήρηση του αφού ήταν μέτρο που ίδια εισηγήθηκε στην Ε.Ε και εφάρμοσε.
Επίσης συζητήθηκε η αναγκαιότητα επίσπευσης των διαδικασιών παράδοσης του Νέου Νοσοκομείου και έναρξη λειτουργίας του αφού είναι έργο που στο μεγαλύτερο ποσοστό κατασκευάστηκε στο χρόνο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και θα καλύψει επείγουσες ανάγκες υγείας των κατοίκων και των επισκεπτών
Η Δημοτική Οργάνωση της Ν.Δ Θήρας ευχαριστεί τον βουλευτή και όλους τους παρευρεθέντες για το γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο που αναπτύχτηκε.



--Ο--



ΠΡΟΕΔΡΟΣ



ΗΛΙΑΣ ΠΕΛΕΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: