slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πρόεδρος για γέλια διέκοψε τη συνεδρίαση του συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Κορωνίδας για να ακολουθήσει τους «κομματικούς του προϊσταμένους».


Ιάκωβος  Μπαρδής 
Γιάννης  Κορρές

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
 Χθες Σάββατο 10/11/2011 πραγματοποιήθηκε το αναβληθέν, ύστερα από πρότασή μου, συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας με τα ίδια θέματα στην ημερήσια διάταξη (επιχειρησιακό πρόγραμμα και καταγραφή των δημόσιων πηγών), αφού ο πρόεδρος δεν είχε καλέσει όπως όφειλε και σύμφωνα με  τη σχετική εγκύκλιο, τους φορείς και την τοπική κοινωνία, ώστε να καταθέσουν τις προτάσεις τους για το.....
επιχειρησιακό πρόγραμμα . Στο συμβούλιο συμμετείχαν πολλοί κάτοικοι  και εκπρόσωποι φορέων του χωριού.
Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου προσήλθαν αιφνιδιαστικά στο Κοινοτικό Κατάστημα ο βουλευτής Κυκλάδων Π. Ρήγας, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Γ. Γκούφας και ο επικεφαλής της Συμπαράταξης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Ν. Μαράκης οι οποίοι παρακολούθησαν τη συζήτηση του πρώτου θέματος.
Οι συνεδριάσεις βέβαια του Τοπ. Συμβουλίου είναι ανοιχτές και μπορεί ο καθένας να τις παρακολουθήσει. Το να παρουσιάζονται όμως χωρίς έστω μία  ειδοποίηση ο βουλευτής κ. Ρήγας της συγκυβέρνησης του Μαύρου Μετώπου ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ, με τον πρόεδρο του Περ. Συμβουλίου κ. Γκούφα και τον επικεφαλής της Συμπαράταξης κ. Μαράκη αν μη τι άλλο δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά.
·         Έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν κρυφά;
·         Τι ήρθαν να μας πουν, για τα χαράτσια που επέβαλαν ή θα επιβάλουν;
·         Όσον αφορά τις διαβεβαιώσεις τους για την προώθηση των προϊόντων της Κωμιακής, τα έχουμε ξανακούσει αυτά.
Εκείνο που σηματοδότησαν είναι ότι έρχονται εκλογές και πρέπει να διατηρήσουν τις καρέκλες τους και ότι συνεπάγεται απ’ αυτές για τους εαυτούς τους και τις πολιτικές που υπηρετούν.

Μετά την αποχώρηση των παραπάνω, ο πρόεδρος  διέκοψε τη συνεδρίαση του συμβουλίου από μόνος του χωρίς να ζητήσει τη γνώμη του Τοπ. Συμβουλίου και απαξιώνοντας το πλήθος των κατοίκων που περίμεναν να συζητηθεί το θέμα για την καταγραφή των πηγών, προκειμένου να ακολουθήσει τους «κομματικούς του προϊσταμένους».

Καταγγέλλουμε :    
Τη στάση του προέδρου Ιάκωβου Μπαρδή και την συνέχιση της πολιτικής που υπηρετεί  απαξιώνοντας την τοπική κοινωνία.
Δεν έχει καλέσει καμία Λαϊκή Συνέλευση παρόλο που είναι επανειλημμένο αίτημα δικό μου αλλά και φορέων του χωριού για σοβαρά θέματα όπως  τα παραπάνω αλλά και για ενημέρωση των κατοίκων.
Δεν τηρεί ένα χρόνο τώρα το πρωτόκολλο αλληλογραφίας με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αρχείο στην Κοινότητα (φάκελος εισερχομένων – εξερχόμενων) ώστε να μπορεί να ενημερωθεί όποιος το επιθυμεί.     
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΡΕΣ
Συμβ. Τοπικής Κοινότητας Κορωνίδας

Κωμιακή 11/12/2011

4 σχόλια:

Κωμιακίτης είπε...

Μάκη δεν φτάνει που ο πρόεδρος του Φιλοτιού σας έχει κάνει Ρόμπες και τον παρακαλείτε για ένα μερεμέτι τώρα μας το παίζεις και κομματόσκυλο. Δεν τα παρατάς λέω εγώ αφού κανένας δεν σε υπολογίζει.

Ανώνυμος είπε...

olo logia einai eki stin komiaki. anti na toys eparoune me tsi ntomates opos iprepe..

Ανώνυμος είπε...

Το ένα κομματικό μαντρόσκυλο καταγγέλλει το άλλο.

Ανώνυμος είπε...

το φιλώτι όμως αστράφτει από καθαριότητα, έργα γίνονται και ο πρόεδρος του έχει αναλάβει όλο τον τέως δήμο δρυμαλίας ο μάκης τι κάνει;η κωμιακή βρωμάει, τα κανάλια της τηλεόρασης παίζουν κατα διαστήματα και γενικά ένα χωριό παρατημένο στο έλεος του θεού.