slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, έχεις μήνυμα...

Απάντηση έδωσε το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (ο Ρέππας δηλαδή) στη ΝΔ για τις καταγγελίες της περί κομματικών κριτηρίων στην εφαρμογή της εφεδρείας.
Η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής...

Όσο για τα περί δήθεν προσλήψεων τα δύο τελευταία έτη, έχει δοθεί αποστομωτική απάντηση με αναλυτικά στοιχεία, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011, στα οποία και παραπέμπουμε.

(απ' ότι φαίνεται η τρόικα, τους έβγαλε από το μυαλό της τους χιλιάδες διορισμούς, όπως και η Βάσω Παπανδρέου απ' το μυαλό της έβγαλε τους 77 νεοϊδρυθέντες οργανισμούς από το ΜΠΑΤΣΟΚ)

"Η Ν.Δ., που μεθόδευσε την περίφημη γαλάζια συνέντευξη, καλό είναι να πάψει να φέρεται σαν πολιτικός ανεμόμυλος, άλλοτε σαν συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση κι άλλοτε σαν αντιπολιτευόμενη συμπολίτευση.

Είναι κυβερνητικός εταίρος."


Εδώ ολόκληρη η απάντηση http://www.ydmed.gov.gr/?p=862

Άντε ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, απάντα τώρα.
ΕΙΣΑΙ Ή ΟΧΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ;



Πάμε παρακάτω.
Για να καταλάβετε σε τι διάλυση έχει οδηγήσει το κράτος η ΜΠΑΤΣΟΚοπαρέα, δείτε από την ιστοσελίδα της Γεν. Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (εκεί που ήταν ο Σπινέλης και πήγε ο Θεοχάρης της Lehman Brothers), ότι η τελευταία ανκοίνωση προς τους πολίτες είναι με ημερομηνία 26 Ιανουαρίου 2011!!!
Η αμέσως προηγούμενη ήταν το Γενάρη του 2010!!!
Κάθε χρόνο μια ανακοίνωση.
Δηλαδή εδώ και 23 μήνες η ΜΠΑΤΣΟΚοπαρέα θεωρεί ότι δεν χρειάζονται ενημέρωση οι πολίτες.



Δείτε το κι αυτό, γιατί εδώ μιλάμε με αποδείξεις.
http://www.gsis.gr/conman/ConmanPub/showann_2

Ρε άντε και στο διάολο αληταράδες όλοι σας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι εταίρος είναι συνεταίρος. Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Εκεί στη Συγγρού οι λέψεις εταίρα ή εταίρος είναι απαγορευμένες.