slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γιάννης Βρούτσης :βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου όσοι συνεχίζουν να επανεμφανίζονται ως «σωτήρες» σαν να μην έχουν καταλάβει ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν υφίσταται πλέον

«Το ειρηνοδικείο της Άνδρου, θα παραμείνει στο νησί όχι γιατί το θέλουν εκείνοι που έθεσαν εξαρχής την παραμονή του σε κίνδυνο και που δεν έχει πλέον καμία απολύτως πολιτική ισχύ ο λόγος τους, αλλά γιατί το εγγυάται η Ν.Δ.»
 «Mε έκπληξη διαβάζω ανακοινώσεις συναδέλφων μου, οι οποίοι – σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα -  συνεχίζουν να επανεμφανίζονται ως «σωτήρες».
Δύο πράγματα μπορεί να συμπεράνει κανείς από τη συμπεριφορά τους. Πρώτον ότι βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου, αφού δείχνουν να μην έχουν καταλάβει ότι ....
η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν υφίσταται πλέον και δεύτερον ότι το ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να παραμένει προσκολλημένο σε αναχρονιστικές αντιλήψεις και να κάνει «άγρα ψήφων» χρησιμοποιώντας τις γνωστές παλαιοκομματικές μεθοδεύσεις του τύπου «κατόπιν ενεργειών μου».
Θυμίζουμε, λοιπόν σε εκείνους που έχουν μνήμη επιλεκτική, ότι το ειρηνοδικείο της Άνδρου αμφισβητήθηκε και κινδύνευσε για πρώτη φορά να φύγει από το νησί, εξαιτίας της ανεύθυνης, ανυπόληπτης και καταστροφικής διακυβέρνησης Παπανδρέου.
Μιας διακυβέρνησης, η οποία τα δυο τελευταία χρόνια γύρισε τα νησιά των Κυκλάδων δεκαετίες πίσω (υγεία, παιδεία, υποδομές, τοπική οικονομία κλπ).
Στο διάστημα αυτό, οι «χθεσινοί απόντες» του ΠΑΣΟΚ, που ούτε αντέδρασαν, ούτε αντιστάθηκαν σε ότι έλαβε χώρα, επανεμφανίζονται σήμερα ως «υπερασπιστές» των νησιών μας και μάλιστα με θράσος απύθμενο, προσπαθούν να εγγυηθούν για πράγματα που δεν μπορούν.
Ξεκαθαρίζουμε, λοιπόν, ότι το ειρηνοδικείο της Άνδρου, θα παραμείνει στο νησί όχι γιατί το θέλουν εκείνοι που έθεσαν εξαρχής την παραμονή του σε κίνδυνο και που δεν έχει πλέον καμία απολύτως πολιτική ισχύ ο λόγος τους, αλλά γιατί το εγγυάται η Ν.Δ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια: