slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τράχωνες-Πανναξιακός: Το δικαιούταν…


Σε μια ακόμα προσπάθεια του Πανναξιακόυ το  naxios.blogspot.com ήταν παρών  αποκλειστικά 55 φωτογραφίες 
 Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας Τράχωνες-Πανναξιακός, που έγινε στο γήπεδο των Τραχώνων.
TRAXONES_PANNAXIAKOS1

TRAXONES_PANNAXIAKOSΗ ομάδα του Αλίμου αναζητούσε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Νεοφώτιστο Πανναξιακό αλλά δεν τα κατάφερε αφού βρήκε απέναντι του το «ψυχωμένο»  συγκρότημα του Δημήτρη Σκούνα. Μάλιστα η Ναξιώτες μπήκαν μπροστά στο σκορ με τον Σουσούνη στο 26ο λεπτό του αγώνα. Η απάντηση από τους Τράχωνες ήρθε πέντε (5) λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 31΄ , όπου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χατζή ο αγώνας ήρθε στα ίσα. Μέχρι τα τέλη του 1ου ημιχρόνου ο Πανναξιακός είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του σε ευκαιρίες των Κοττάκη και Σουσούνη.


TRAXONES_PANNAXIAKOS2
Η ομάδα της Νάξου ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πίεζε τους Τράχωνες, οι οποίοι βρήκαν απαντήσεις προς το τέλος, όταν ο Θέμελης τους είπε «όχι» τουλάχιστον σε δύο (2) κλασικές φάσεις, που είχαν μπροστά στην εστία του.
Κορυφαίοι για του Ναξιώτες οι: Θέμελης, Σουσούνης, Στάμος και Παπαδόπουλος, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Πολυκρέτης για όση ώρα αγωνίστηκε.
Ο Πανναξιακός εκτός τον αντίπαλο είχε να αντιμετωπίσει και ένα κακό διαιτητή ο οποίος συστηματικά έκοβε  τις φάσεις που πήγαινε να δημιουργήσει.
Συγκλονιστική και πάλι η παρουσία των Ναξιωτών οι οποίοι  έσπευσαν στο γήπεδο των Τραχώνων για να είναι στο πλευρό του Πανναξιακού.
Ευχαριστημένοι δήλωσαν ο Προπονητής Δημήτρης Σκούνας και ο Τερματοφύλακας Αστέριος Θέμελης σε αποκλειστικές δηλώσεις που έκαναν στο sportcyclades.gr και θα ακούσετε σε επόμενο άρθρο του site μας.
Τράχωνες ΒΑΓΓΕΛΑΚΟΣ Μ.,ΚΟΡΤΣΙΝΙΔΗΣ Α.,ΚΑΡΔΑΡΗΣ Κ.,ΔΡΑΚΟΘΤΖΙΔΗΣ Κ.( 87'ΡΙΖΟΣ),ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Ι.,ΧΑΤΖΗΣ Σ.,ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΤΗΣ Γ.,ΓΟΥΛΑΣ,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΝΑΚΗΣ,ΣΤΕΦΑΝΟΥ(23'ΧΟΥΣΤΟΥΛΑΚΗΣ),ΤΖΙΟΛΗΣ(87'ΝΤΕΤΟΠΟΥΛΟΣ)
ΠανναξιακόςΘΕΜΕΛΗΣ,ΚΑΖΑΝΑΣ,ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ(82'ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ),ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΤΟΣΚΑΣ,ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ
,ΚΟΥΤΕΛΙΕΡΗΣ,ΚΑΡΟΥΣΗΣ,ΣΟΥΣΟΥΝΗΣ(87'ΚΡΗΤΙΚΟΣ),ΣΤΑΜΟΣ,ΚΟΤΤΑΚΗΣ(69'ΤΣΙΤΟΦΩΤΟΣ)
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ και δηλώσεις
TRAXONES_PANNAXIAKOS3
Sportcyclades.gr (ανταπόκριση : Ελένη Προμπονά)
























































Δεν υπάρχουν σχόλια: