slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

"ΣΠΙΘΑ" ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΩΤΗ

Εκφράζοντας τον απροκάλυπτο πλέον πανικό του καθεστώτος ενώπιον των λαϊκών αντιδράσεων, ο συμπολίτης μας βουλευτής και μέλος της κυβέρνησης Γιώργος Πεταλωτής προέβη σε νέες ελεεινές δηλώσεις εναντίον μας - δηλώσεις φασιστικές με όλη τη σημασία του όρου. Στον Τύπο της 5ης Ιουλίου διαβάσαμε τα κάτωθι λεγόμενά του: «Σύμφωνα με τον νόμο ο εισαγγελέας όταν πέφτει στην αντίληψή του αξιόποινη πράξη που δεν απαιτείται έγκληση από το θιγόμενο, βεβαίως και υποχρεούται να παρεμβαίνει». Και αναφερόμενος στην αφίσα μας είπε: «Εκεί και αν χρειαζόταν εισαγγελική παρέμβαση»!
Αποτελεί πρωτάκουστη πρόκληση ο υφυπουργός Δικαιοσύνης (!) να καλεί τους εισαγγελείς να κινηθούν εναντίον των ......
διακινητών μιας αντικυβερνητικής αφίσας, που δεν έχει καμμία επιλήψιμη λέξη και απολύτως κανένα υπονοούμενο βίας! Και τι υφυπουργός; Μιας κυβέρνησης που ξεπουλάει αδιάντροπα τη χώρα, μετά την πολύχρονη λεηλασία της από το κυβερνών κόμμα! Είχε μάλιστα και ... άποψη για το τι ξέρει και τι όχι ο Μίκης Θεοδωράκης σχετικά με την πρωτοβουλία μας - και γελοιοποιήθηκε βεβαίως διπλά από την άμεση αντίδραση εκείνου!

Εμείς, μέσα από τον "Αντιφωνητή", καλέσαμε τον Γ.Π. πριν λίγο καιρό να παραιτηθεί από κυβερνητικός εκπρόσωπος Τύπου, ελπίζοντας ότι κάτι σαν...τσίπα ίσως θα πρυτάνευε, παρά το στενά κομματικό του συμφέρον. Δυστυχώς τίποτε τέτοιο δεν βλέπουμε να συνέβη. Επειδή όμως η λογική κατάληξη της κατρακύλας είναι (πολύ απλά) ο πάτος, καλούμε τον Γ.Π. να αντιληφθεί πού ακριβώς βαδίζει. Εμείς πάντως τον ενημερώνουμε ότι δεν πρόκειται να τρομοκρατηθούμε, ούτε από αυτόν (με τους εισαγγελείς), ούτε από το κόμμα του (με τα ΜΑΤ). Αν νομίζει ότι είναι μέλος χουντικής κυβέρνησης ή ότι με τις πλάτες των ξένων τραπεζιτών και χρηματιστών θα μας πατάει όλους το κεφάλι, χωρίς να βγάζουμε άχνα, πλανάται πλάνην οικτράν. Τον πληροφορούμε ότι θα απαντούμε σε κάθε προστυχιά που θα επιχειρείται σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: