slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Φλ. Μπαρδάνης: Περιθώρια εφησυχασμού και ολιγωρίας δεν υπάρχουν

Φίλες και φίλοι.          

 Τις τελευταίες ημέρες πολλά δημοσιεύματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας που αφορούν το κλείσιμο και της Δ.Ο.Υ Νάξου.

  Αποτελεί πεποίθηση πλέον ότι η αλλοπρόσαλλη κυβερνητική πολιτική σε ορισμένους τομείς δημιουργεί αδιέξοδα, γυρνώντας τα νησιά μας πολλά χρόνια πίσω, ανακάπτοντας τη δυναμική τους και υποβαθμίζοντας τη ζωή των κατοίκων τους.

  Οι εκάστοτε διοικούντες, από υπερασπιστές των διεκδικήσεων για το καλό μας και για το καλό του τόπου μας, μεταλλάχτηκαν σε αλλάζονες συνδιαχειριστές της εξουσίας.

   Πιστός στις πάγιες θέσεις μου για προάσπιση των συμφερόντων των συμπολιτών μας και του τόπου μας, καλώ όλους σε μια πορεία-ενωτική και ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες.

    Σε μια πορεία ιδεών, με απώτερο στόχο να εξοπλίσουμε την κοινωνία μας ώστε άμεσα και αποτελεσματικά να αντιμετωπίσει αυτές τις αλλαγές.

    Ας αποφασίσουμε λοιπόν να δημιουργήσουμε ένα κίνημα στην κοινωνία μας που θα απαιτεί την αποκέντρωση των υπηρεσιών από την μία, και τη θέσπιση όλο και περισσότερων κανόνων αξιοκρατίας και διαφάνιας, που θα ελέγχει την αυθαιρεσία της εξουσίας από την άλλη.

                  Φίλες και φίλοι.

           Περιθώρια εφησυχασμού και ολιγωρίας δεν υπάρχουν.

 

                                                                                                                         Νάξος 6-7-2011

 

                                                                                                                    Φλώριος Γ. Μπαρδάνης

    

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σουρθε καμια μεταθεση φλωριο; θαρθει σε ολους. ειναι η πιεση για να παραιτηθειτε. πολεμηστε.ευτυχως παντως που βλεπεις που καταντησε το πασοκ σου. να παραιτηθουμε ολοι αυτο μενει.
Μ.Σ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑ? ΤΩΡΑ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ? ΧΑΛΑΣΕ Η ΜΑΝΕΣΤΡΑ? ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ? ΜΟΛΙΣ ΖΟΡΙΣΤΗΚΕΣ ΕΓΙΝΕΣ "ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ"? ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ.