slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ξεκίνησε το 6ο Food Experience Graviera Naxos!




Ξεκίνησε σήμερα το 6ο Food Experience Graviera Naxos, το οποίο διοργανώνεται από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου υπό την αιγίδα του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου και πέντε διαφορετικά μεγάλα ελληνικά κανάλια συνδέθηκαν ζωντανά με το νησί μας για να μάθουν τα πάντα για την πιο σημαντική γαστρονομική εκδήλωση του Αιγαίου!

Στον «αέρα» του «Κοινωνία Ώρα Mega» ο αγαπημένος παρουσιαστής και δημοσιογράφος της τηλεόρασης, Χρήστος Νέζος, έδωσε το ρεπορτάζ παρέα με το Blue Fin Divers και μία… καρμπονάρα με Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και το παραδοσιακό ζαμπόνι του νησιού μας!
Δείτε το απόσπασμα: https://www.youtube.com/watch?v=Jboev93FRPA&t=1s

Έπειτα, ζωντανά από το ξενοδοχείο Iphimedeia, για την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, ετοιμάσαμε (και έπειτα… απολαύσαμε) μία υπέροχη κρύα ντοματόσουπα με τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. και το γιαούρτι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, στο πλαίσιο του 6ου Food Experience Graviera Naxos που ξεκίνησε σήμερα! Μαγείρεψε η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού με τη βοήθεια του… masterchef Χρήστου Μπάρκα, ενώ για την εκδήλωση μίλησε στην κάμερα ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Νάξου, Δημήτρης Καπούνης!
Δείτε το απόσπασμα: https://www.youtube.com/watch?v=bYikhSNHXZA&t=5s

Επίσης, ο δημοσιογράφος του Action 24, Ξενοφών Σκιντζής, μίλησε για το event στην εκπομπή «Action Τώρα», ο Χ. Μπάρκας μαγείρεψε ένα πεντανόστιμο starter (καρπάτσιο ντομάτας με Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π.) και ο Δ. Καπούνης αναφέρθηκε σε δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της εκδήλωσης.
Δείτε το απόσπασμα: https://www.youtube.com/watch?v=U5LWv5oWHgs&t=13s

Ακόμη, ο Χ. Νέζος βγήκε στον «αέρα» του «Ώρα Ελλάδος» του Open και αναφέρθηκε στο 6o Food Experience Graviera Naxos, έχοντας μαζί του το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Κατερίνα Μπατζελή, που τιμά με την παρουσία της την εκδήλωση!
Δείτε το απόσπασμα: https://www.youtube.com/watch?v=ISP_Wv9SP3o&t=12s

Τέλος, το «Breakfast@Star» του Star Channel συνδέθηκε με την απαράμιλλης ομορφιάς παραλία της Αγίας Άννας και έμαθε για το 6ο Food Experience Graviera Naxos από τον Χ. Νέζο, ενώ ο Χ. Μπάρκας ετοίμασε εξαιρετικό ριζότο α λα μιλανέζε με τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου!
Δείτε το απόσπασμα: https://www.youtube.com/watch?v=nmoiZMvNvWY&t=15s

Δεν υπάρχουν σχόλια: