slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Φέτος το καλοκαίρι, η τουριστική κίνηση στη Νάξο θα διαγράψει καλή πορεία!».


Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου, Γιώργος Λατίνας και ο ταξιδιωτικός πράκτορας, Σταμάτης Καπίρης, μίλησαν στην κάμερα του «Mega Σαββατοκύριακο» για τις προσδοκίες των ξενοδόχων του νησιού μας για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν αλλά και για τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Από την πλευρά του, ο Γ. Λατίνας ανέφερε ότι η Νάξος έχει ξεκινήσει ήδη να υποδέχεται τουρίστες και τόνισε πως όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι η τουριστική κίνηση θα έχει καλή πορεία. «Απ' ό,τι φαίνεται, ο Έλληνας που θέλει να ταξιδέψει στις Κυκλάδες θα έρθει. Έχουμε αρκετές κρατήσεις πλέον και από τον χειμώνα. Ο Έλληνας πια κλείνει νωρίς και τα ακτοπλοϊκά και τα αεροπορικά εισιτήρια για να τα βρει πιο οικονομικά», είπε ο Γ. Λατίνας.

Ο Σ. Καπίρης, από την άλλη, σχολιάζοντας τις ανατιμήσεις στην ακτοπλοΐα, επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Σε σχέση με πέρυσι, δεν έχει επέλθει αύξηση στις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων γενικώς. Μπορώ να πω ότι, μέχρι αυτήν τη στιγμή (αλλά και στο μέλλον), θα παραμείνουν ίδιες οι τιμές. Διαβεβαιώνω πως οι τιμές θα μείνουν ίδιες».

Δείτε το απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: