slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Περιοδεία της Κατερίνα Γιαννακά στη Νάξο

 



Η Κυκλαδίτισσα υποψήφια Ευρωβουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κατερίνα Γιαννακά συνεχίζει την περιοδεία της στη Νάξο. Χτες Παρασκευή 31/5 τις πρωινές ώρες, περιόδευσε σε τμήμα της αγοράς της πόλης, συνοδευόμενη από το συντονιστή της Ν.Ε Κυκλάδων Αντώνη Σέργη, το μέλος της Ν.Ε Άννα Μαρία Κουμανούδη, τον συντονιστή της Ο.Μ Νάξου Νίκο Σιδερή, τον αναπληρωτή συντονιστή Στέλιο Μαρινάκη, τον τέως συντονιστή Παναγιώτη Στεργίου και τον πρώην βουλευτή Κυκλάδων Νίκο Λεβογιάννη. 




Συζήτησε με καταστηματάρχες και πολίτες για τα προβλήματα τους και τα προβλήματα του νησιού. Κυρίαρχα ζητήματα η ακρίβεια, η σκληρή φορολογική πολιτική της κυβέρνησης και η υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής. 




Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον δήμαρχο Νάξου κ. Λιανό και με τον Έπαρχο κ. Μαργαρίτη. Ακολούθησε επίσκεψη στο Νοσοκομείο Νάξου, όπου συναντήθηκε με την Αναπληρώτρια Διοικήτρια κ. Φραγκίσκου, και τους εκπροσώπους των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού. Ενημερώθηκε για τα προβλήματα του νοσοκομείου και τόνισε την ανάγκη αναβάθμισής του σε όλους τους τομείς, την ολοκλήρωση λειτουργίας του, την ανεξαρτητοποίηση του από το νοσοκομείο Σύρου ώστε και αυτό να εξελιχθεί σε νοσοκομείο αναφοράς του Νομού.




Το απόγευμα περιόδευσε στα χωριά Χαλκί, Μονή, Κυνήδαρο και συζήτησε με τους κατοίκους τα προβλήματα της ορεινής Νάξου, ιδιαίτερα του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα, ο οποίος βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση από ποτέ, λόγω της πρωτοφανούς ακρίβειας στα γεωργικά εφόδια, της ενέργειας, των καυσίμων, των μεταφορικών και της παρατεταμένης ανομβρίας. 




Σήμερα Σάββατο 1/6 το απόγευμα, θα επισκεφθεί τα χωριά Φιλώτι και Απείρανθο. Την Κυριακή 2/6 το πρωί τα χωριά Κόρωνο (11 π.μ.) και Κωμιακή (ώρα 12 π.μ.). Το απόγευμα (ώρα 7 μ.μ) θα δώσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου και στη συνέχεια θα παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση "Φόνισσες της Παπαδιαμάντη".




Για τη ΝΕ



Κυκλάδων 


Δεν υπάρχουν σχόλια: