slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θηραϊκή Πολιτεία:Αναγγελία Υποψήφιου Συμβούλου - Πάσσαρης Αλέξανδρος



-

Πάσσαρης Αλέξανδρος του Πέτρου

Επιχειρηματίας Εστίασης

Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο Πάσσαρη, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Αλέξανδρος, είναι μέλος της έμπειρης ομάδας της Θηραϊκής Πολιτείας, εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος από το 2019. Κατάγεται από τη Οία και έχοντας διατελέσει για χρόνια μέλος του Τοπικού Συμβουλίου. Σήμερα συνεχίζει να προσφέρει στα κοινά και μέσα από τη συμμετοχή του στην τοπική Επιτροπή Ποιότητας Ζωής της κοινότητας Οίας.

Με σπουδές στη Μαγειρική Τέχνη και την Πληροφορική, δραστηριοποιείται έντονα στο χώρο της εστίασης, όντας ιδιοκτήτης τριών εστιατορίων στην Οία. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Αλέξανδρο Πάσσαρη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.  


#thiraikipoliteia #nikoszorzos #dinami_stous_polites #santorini #santorini #greece #dimotikesekloges2023 #σαντορίνη #όραμα #βιωσιμότητα #συνέπεια #αλήθεια #σοβαρότητα


--
Για τη Θηραϊκή Πολιτεία
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: