slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θηραϊκή Πολιτεία: Αναγγελία Υποψήφιου Συμβούλου - Βάλβη Ειρήνη



--

Βάλβη Ειρήνη του Χαράλαμπους  

Επαγγελματίας Τουρισμού

Καλωσορίζουμε την Ειρήνη Βάλβη, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Η Ειρήνη, κατάγεται και ζει στην Έξω Γωνιά, έχοντας αφιερώσει τις υπηρεσίες της στα κοινά του χωριού της. Υπήρξε πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας την περίοδο 2007-2010, αφήνοντας πλούσιο έργο. Διετέλεσε ακόμη πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του νηπιαγωγείου Πύργου για 2 χρόνια, με σημαντική συμβολή.

Δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού. Είναι παντρεμένη με τον Ελευθέριο Ζώρζο και μητέρα δύο παιδιών.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει την Ειρήνη Βάλβη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.



#thiraikipoliteia #nikoszorzos #dinami_stous_polites #santorini #santorini #greece #dimotikesekloges2023 #σαντορίνη #όραμα #βιωσιμότητα #συνέπεια #αλήθεια #σοβαρότητα

--
Για τη Θηραϊκή Πολιτεία
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: