slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θηραϊκή Πολιτεία :Ανακοίνωση υποψήφιου Συμβούλου - Δρόσος Γεώργιος (Φιόγκος)


Δρόσος Γεώργιος του Νικολάου (Φιόγκος)

Επιχειρηματίας τουρισμού – Επαγγελματίας οδηγός  

Καλωσορίζουμε το Γεώργιο Δρόσο, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Γιώργος, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Εμπορείο και κατοικεί στο Ημεροβίγλι με τη σύζυγο του Ευαγγελία Πάσσαρη και τα δυο τους παιδιά.

Δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού, μέσω της οικογενειακής ξενοδοχειακής τους επιχείρησης, ενώ την τελευταία δεκαετία είναι και επαγγελματίας οδηγός.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει το Γεώργιο Δρόσο, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.  

#thiraikipoliteia #nikoszorzos #dinami_stous_polites #santorini #santorini #greece #dimotikesekloges2023 #σαντορίνη #όραμα #βιωσιμότητα #συνέπεια #αλήθεια #σοβαρότητα

--
Για τη 
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: