slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θηραϊκή Πολιτεία:Χωρίς νερό επί τρείς μήνες τμήμα του οικισμού του Εμπορείου.

Χωρίς νερό παραμένει ολόκληρο το καλοκαίρι τμήμα του ιστορικού πυρήνα του Εμπορείου. Παρά τις διαμαρτυρίες κατοίκων η ΔΕΥΑ Θήρας επιμένει όλο αυτό το διάστημα ότι υπάρχει έκτακτη βλάβη.  

Η Θηραϊκή Πολιτεία, μετά από τις επίσημες καταγγελίες κατοίκων του οικισμού του Εμπορείου, ζητά από τον Δήμαρχο Θήρας και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Θήρας να δώσουν επαρκείς εξηγήσεις.

Εξοργισμένοι κάτοικοι του Εμπορείου προέβησαν σε καταγγελίες στα Κοινωνικά Δίκτυα και σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό παρουσιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Καταγγέλθηκε ότι εδώ και τρείς μήνες δεν υπάρχει νερό παρά με το σταγονόμετρο, ενώ ακόμα και τις ημέρες του καύσωνα δεν υπήρχε υδροδότηση για ολόκληρα 24ωρα. Σύμφωνα με τους κατοίκους έχουν αποσταλεί επιστολές και έχουν γίνει τηλεφωνικές επικοινωνίες προς τη ΔΕΥΑΘ για να λάβουν την απάντηση ότι πρόκειται για έκτακτη βλάβη.

Η Θηραϊκή Πολιτεία θεωρώντας απαράδεκτη την κατάσταση που βιώνουν οι κάτοικοι του Εμπορείου, ειδικά μέσα στο καλοκαίρι, τάσσεται στο πλευρό των κατοίκων και απαιτεί άμεσες απαντήσεις από τη Δημοτική Αρχή και τη ΔΕΥΑΘ.  



-

Δεν υπάρχουν σχόλια: