slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θηραϊκή Πολιτεία: Ανακοίνωση Υποψήφιου Συμβούλου - Ζώτος Νίκος


Νικόλαος Δ. Ζώτος
Ζαχαροπλάστης – Διαιτητής
Καλωσορίζουμε το Νικόλαο Ζώτο, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.
Ο Νίκος, είναι επαγγελματίας ζαχαροπλάστης και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στα Φηρά, διατηρώντας δικό του κατάστημα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη ζαχαροπλαστική στην Αθήνα, τις οποίες συνέχισε στην Ιταλία, για να εξειδικευτεί στην παρασκευή του ιταλικού παγωτού.
Έχει αφιερώσει τη ζωή του στο Ταεκβοντό, όπου ως αθλητής έχει κατακτήσει σπουδαίες διεθνείς, εθνικές και τοπικές διακρίσεις και μετάλλια. Από το 2019 έως και σήμερα είναι διαιτητής στην Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό, με συμμετοχή σε πανελλήνια πρωταθλήματα ανδρών-γυναικών, εφήβων-νεανίδων, αλλά και σε σχολικά πρωταθλήματα και αγώνες.
Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει το Νικόλαο Ζώτο, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.

--
Για τη Θηραϊκή Πολιτεία
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: