slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σάρωσε η Ανεξάρτητη Αγωνιστική Κίνηση Εργαζομένων του Μάρκου Βουτσίνου στις αρχαιρεσίες του Ε.Κ.Κ.

Από Γιώργος Αλβέρτης

Με τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης και των αντιπροσώπων στη ΓΣΕΕ, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Τακτικού Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κυκλάδων.

Η Ανεξάρτητη Αγωνιστική Κίνηση Εργαζομένων με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Ε.Κ. Κυκλάδων, Μάρκο Βουτσίνο, έλαβε ποσοστό 94,6% και 14 έδρες ενώ η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία που πρόσκειται στο ΠΑΜΕ έλαβε ποσοστό 5,4% καταλαμβάνοντας 1 έδρα.
«Η μαζική συμμετοχή και το αποτέλεσμα των εκλογών επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη των εργαζομένων και των σωματείων των Κυκλάδων στις θέσεις, στις διεκδικήσεις, στη στάση και στις δράσεις του Ε.Κ. Κυκλάδων.

Η συσπείρωση των εργαζομένων του Ιδιωτικού Τομέα στα σωματεία – μέλη οδήγησε στην αύξηση της συνδικαλιστικής πυκνότητας του Εργατικού Κέντρου ενδυναμώνοντας τη φωνή και την παρέμβαση του με γνώμονα την ουσιαστική εκπροσώπηση του κόσμου της μισθωτής εργασίας, τη διασφάλιση και δημιουργία θέσεων εργασίας, τη θωράκιση Εργασιακών δικαιωμάτων και κοινωνικών κατακτήσεων, τις υγιείς και ασφαλείς συνθήκες δουλειάς» δήλωσε στο logotypos.gr ο Μάρκος Βουτσίνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: