slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επιστολη προς υποψηφίους του Επικοινωνιολόγου Θανάση Παπαμιχαήλ


«Πόσες φορές δεν έχετε αναρωτηθεί, αν θα μείνει κάτι αξιοσημείωτο, από όσα είπατε σε μια συνέντευξη, δήλωση ή σε ομιλία που εκφωνήσατε;»
Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι
Η αντίστροφη μέτρηση για τις Αυτοδιοικητικές αλλά και τις Εθνικές εκλογές έχει ήδη αρχίσει. Όλοι οι Υποψήφιοι, Ευρωβουλευτές, Βουλευτές, Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι, Σύμβουλοι, θα πρέπει να «δουλέψουν» για το προσωπικό τους προφίλ και να δια μορφώσουν γρήγορα τη νέα στρατηγική επικοινωνίας που θα ακολουθήσουν, για να επιτύχουν τους στόχους τους. 

Η επιτυχία στις προηγούμενες εκλογές θα είναι επικίνδυνος δάσκαλος αν ακολου θηθεί εκ νέου.

Αν βάλετε δηλαδή την υποψηφιότητα, στον «αυτόματο πιλότο».

Ο πολιτικός χρόνος προχωράει γρήγορα, οι απαιτήσεις των πολιτών έχουν αυξηθεί και τα κριτήρια επιλογής στις κάλπες έχουν αλλάξει.Να μην ξεχνάμε ότι το λατρεμένο

φρούτο των πολιτών – ψηφοφόρων είναι ο λωτός.

Πολλοί από εσάς με γνωρίζετε. Με κάποιους έχουμε συνεργαστεί, οι περισσότεροι όμως με γνωρίζετε μέσα από τους μοναδικούς Οδηγούς Πολιτικής Επικοινωνίας, που «κοσμούν» τις βιβλιοθήκες σας και που στο παρελθόν έχουν βάλει, ένα μικρό λιθαρά κι στην επιτυχία που είχατε σε εκλογές.

Σήμερα, θέλω να σας παρουσιάσω, το νέο συγγραφικό μου δημιούργημα,το πέμπτο κατά σειρά Οδηγό, με τίτλο «Ευ Πολιτεύεσθαι» 333+1 tips πολιτικής επικοινωνίας.

Ένας Οδηγός, εξαιρετική μαγιά και σπόρος για να κερδίσετε, σε αναγνωρισιμότητα και σε θετική εικόνα, και με λόγο που ξεχωρίζει, πρωτοτυπεί και γράφει τη δική σας «ιστορία». Έξυπνες και δομημένες πολιτικές φράσεις, με στόχο να «παίζουν», όσα λέτε, πρωταγωνιστικό ρόλο στα ΜΜΕ και να γίνονται viral στα social media.

Εμπιστευθείτε τον Οδηγό «Ευ Πολιτεύεσθαι» και αφήστε το δικό σας «αποτύπωμα», την δική σας σφραγίδα και κερδίστε τις εκλογές πριν ακόμη στηθούν οι κάλπες.

Εμπιστευτείτε τον «Οδηγό Πολιτεύεσθαι» 333+1 tips και για έναν ακόμη λόγο.
 
του Θανάση

Παπαμιχαήλ

Επικοινωνιολόγου

Thanasis Papamichail Think Politics

✆ M: 6932 266217

Έχει γραφτεί από τον πιο έμπειρο και «ζυμωμένο»,

στα πεδία εκλογικών μαχών, επικοινωνιολόγο, με

σεβασμό στο κύριο ζητούμενο των ημερών μας,

τον πολιτικό πολιτισμό.

Με τις θερμότερες ευχές μου  

για καλή επιτυχία! 

Για περισσότερες πληροφορίες  

και παραγγελίες του Οδηγού «Ευ Πολιτεύεσθαι» 

Τ.: 210 9568 066, 210 9580 876 

E.: grammateia@nkmediagroup.gr Thanasis.papamichail@yahoo.gr

1 σχόλιο:

CHARLY KERKIR ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ είπε...

CHARLY KERKIR ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
γεια σε όλους
Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που έβαλε το CHARLY KERKIR ξανά στο δρόμο μου.
Για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες ή εάν αντιμετωπίζετε οικονομική δυσκολία, απλώς επικοινωνήστε με αυτό το υπέροχο CHARLY KERKIR και θα έχετε πλήρη απόλυτη ικανοποίηση.
Αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος μόλις με βοήθησε με ένα μικρό ποσό 55.000 €, και αυτό είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για μένα.
Είναι άνθρωπος της καρδιάς, χάρη σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο, μπόρεσα να αυξήσω το βιοτικό μου επίπεδο και το χρέος μου.
Εάν χρειάζεστε ένα μικρό δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους και δεν θα απογοητευτείτε.
Email: charlykerkir@gmail.com
Σας ευχαριστώ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Εάν δεν είστε από την Ελλάδα, παρακαλούμε να απέχετε.