slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Υποψηφιός για το αξίωμα του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ο Αντωνης Μανιος

Νεοδημοκράτισες και Νεοδημοκράτες,φίλες και φίλοι.

Στις 24 Οκτωβρίου 2021, θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για την ανάδειξη νέων προσώπων στα κομματικά μας όργανα,τηρώντας πιστά τις καταστατικές της διαδικασίες, όπως αυτές ψηφίστηκαν στο συνέδριο μας,

Έχοντας συναίσθηση της ανάγκης να συστρατευτούμε όλοι στην πρώτη γραμμή, έλαβα την απόφαση να θέσω υποψηφιότητα για το αξίωμα του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Το έπραξα από επιθυμία να αγωνιστώ ανιδιοτελώς όπως πάντα από όποια θέση και αν κατείχα  για τις αρχές και τις αξίες της μεγάλης Φιλελεύθερης παράταξης μας.

Το έπραξα για να δώσω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις τον αγώνα για τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα μας

Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί τη μεγάλη φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη και μπορεί να εκφράσει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, σ’ αυτή τη δύσκολη για την πατρίδα μας περίοδο.

Φιλοδοξώ,πως όλοι μαζί ενωμένοι, παλιά και νέα μέλη της, να την μετατρέψουμε σε ένα ανοιχτό και σύγχρονο κόμμα με εσωκομματική δημοκρατία και διάλογο.

Η Τοπική μας Οργάνωση θα πρέπει να είναι κοντά  στην πολυνησιωτική μας  κοινωνία, να την αφουγκράζεται και να συμμετέχει  ενεργά, κάνοντας προτάσεις σε προβλήματα που αναζητούν λύσεις,ώστε η ζωή των συμπολιτών μας να γίνει καλύτερη.Θα πρέπει ακόμη να επαναφέρει δυναμικά, σε τοπικό επίπεδο, την υγιή πολιτική στο έχοντας ενεργό ρόλο και λόγο για το καλό των νησιών μας και των κατοίκων τους.

Γι΄αυτούς τους λόγους , σας καλώ όλους να συμμετάσχετε μαζικά στις εκλογές της ΔΗΜ.Τ.Ο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στηρίζοντας την υποψηφιότητα μου αλλά και σε όλες τις εσωκομματικές κάλπες. Για να στείλουμε μήνυμα ενότητας, για να δώσουμε δύναμη στις Οργανώσεις μας.

Με εκτίμηση

Αντώνης Μανιός

αντωνησ μανιοσ

Εκπαιδευτικός Δάσκαλος

Ο Αντώνης Μανιός , γεννημένος το 1976 στην Αθήνα και μόνιμος κάτοικος ΦιλωτίουΝάξου.  Γιος  του Μανώλη και της Κυριακής Μανιού , παντρεμένος με την Μαρία Μουστάκη, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.


Είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Εκκλησιαστικής Σχολής Αθηνών, καθώς και του Θεολογικού και του Παιδαγωγικού  του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με ενεργό δράση στις φοιτητικές εκλογές με την παράταξη της ΔΑΠ.ΝΔΦΚ, αντιπρόεδρος των Φοιτητικών Συλλόγων των ανωτέρων σχολών και εκπρόσωπος των φοιτητών για 2 έτη στην Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το 2007-2009 διορίστηκε ως αναπληρωτής στο μονοθέσιο Δημοτικό Σχολείο Χειμάρρου.  Από το έτος 2010 μέχρι και σήμερα είναι διορισμένος στο Δημοτικό Σχολείο Φιλωτίου Νάξου. Ενεργό μέλος του  Συλλόγου Νηπιαγωγών και Δασκάλων Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων .
Ενεργό μέλος σε Συλλόγους.
Από 01-01-2007 και μέχρι την 31-12-2010 ήταν δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Δρυμαλίας και ορίστηκε  από τον Δήμαρχο Δρυμαλίας Μπαρδάνη Ιωάννη ως Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Παιδείας,πολιτισμού, Αθλητισμού  και εκλέχτηκε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δρυμαλίας ,για την διετία 2009-2010.

Από 01-01-2011 έως το 2014 ήταν Αντιδήμαρχος του, ενιαίου πλέον, Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με τομέα ευθύνης την ενότητα Δρυμαλίας και ως αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού ορισμένος από τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μαργαρίτη Εμμανουήλ και με πρόταση του ιδίου ψηφίστηκε απο το Δημοτικό Συμβούλιο ως μέλος και το 2017 με 2018 ώς αντιπρόεδρος του τότε ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ.  


1 σχόλιο:

CHARLY KERKIR ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ είπε...

CHARLY KERKIR ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
γεια σε όλους
Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που έβαλε το CHARLY KERKIR ξανά στο δρόμο μου.
Για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες ή εάν αντιμετωπίζετε οικονομική δυσκολία, απλώς επικοινωνήστε με αυτό το υπέροχο CHARLY KERKIR και θα έχετε πλήρη απόλυτη ικανοποίηση.
Αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος μόλις με βοήθησε με ένα μικρό ποσό 55.000 €, και αυτό είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για μένα.
Είναι άνθρωπος της καρδιάς, χάρη σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο, μπόρεσα να αυξήσω το βιοτικό μου επίπεδο και το χρέος μου.
Εάν χρειάζεστε ένα μικρό δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους και δεν θα απογοητευτείτε.
Email: charlykerkir@gmail.com
Σας ευχαριστώ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Εάν δεν είστε από την Ελλάδα, παρακαλούμε να απέχετε.