slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οδοιπορικό ΑΝΤ1 σε Νάξο-Μικρές Κυκλάδες: Οι προσπάθειες για να σωθεί η σεζόν στη Νάξο, η μεγάλη μείωση των τιμών και η... συμβουλή του Νίκου Χατζηνικολάου!



Με το «καυτό» θέμα της, έως τώρα μικρής, τουριστικής κίνησης στη Νάξο και τις αγωνίες και τις προσπάθειες των επαγγελματιών του τουρισμού στο νησί μας για να προσελκύσουν όσο περισσότερο κόσμο γίνεται και να σώσουν τη σεζόν ασχολήθηκαν και σήμερα, τέταρτη μέρα παραμονής τους στον τόπο μας, ο ΑΝΤ1 και ο απεσταλμένος δημοσιογράφος του, Θάνος Κλωνόπουλος (οι οποίοι, υπενθυμίζεται, βρίσκονται στα μέρη μας ως προσκεκλημένοι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου).
Το πρωί, στον «αέρα» της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη, ο Θάνος Κλωνόπουλος βγήκε live από την Παραλία της Χώρας Νάξου και μας ενημέρωσε ότι ξενοδόχοι της Νάξου έχουν μειώσει τις τιμές ως και 30%, σε μία προσπάθεια να σωθεί η φετινή σεζόν, ενώ ποντάρουν στον ελληνικό τουρισμό. Στην κάμερα μίλησε και ο, ψαράς, κ. Νικήτας, που δήλωσε αισιόδοξος πως όλα θα πάνε καλά μετά τον Ιούνιο όσον αφορά στον τουρισμό στο νησί μας!
Δείτε το απόσπασμα:

Ακολούθως, ο Θάνος Κλωνόπουλος βγήκε εκ νέου live, αυτή τη φορά στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και με φόντο την εμβληματική Πορτάρα, το σήμα κατατεθέν της Νάξου. Όπως ανέφερε, την προσοχή τους στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος έχουν στρέψει οι επαγγελματίες του τουρισμού στη Νάξο και αισιοδοξούν ότι, στη διάρκειά του, θα υπάρξει ανάκαμψη της τουριστικής κίνησης στο νησί μας – ποντάρουν, δε, στον ελληνικό τουρισμό, ενώ ξενοδόχοι έχουν μειώσει και τις τιμές ακόμα και στο 30-40% σε σχέση με πέρυσι ώστε να προσελκύσουν πελάτες. Πάντως, προς το παρόν (κι ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το ζήτημα των αεροπορικών πτήσεων προς την Ελλάδα), οι κρατήσεις στη Νάξο είναι λιγοστές και οι ακυρώσεις συνεχίζονται.
Δείτε το απόσπασμα:
Στη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Θάνος Κλωνόπουλος ξαναβγήκε live, από τα πανέμορφα σοκάκια του Κάστρου της Χώρας της Νάξου και επανέλαβε την πληροφορία ότι στο νησί μας οι επαγγελματίες του τουρισμού ελπίζουν ότι από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα πάρει μία ώθηση η, μικρή έως τώρα, τουριστική κίνηση στο νησί μας, ενώ έχουν προσαρμόσει πολύ και τις τιμές για να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο – μάλιστα ξενοδόχοι έχουν ρίξει τις τιμές έως και 40% σε σχέση με πέρυσι! Αξίζει να αναφερθεί, δε, ότι ενώ ο Θ. Κλωνόπουλος ήταν στον «αέρα» ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, Νίκος Χατζηνικολάου, έδωσε τη δική του… συμβουλή στους εσωτερικούς τουρίστες: «Ο Ιούνιος είναι ο καλύτερος μήνας για τον εσωτερικό τουρισμό!», ήταν τα λόγια του!
Δείτε το απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: