slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ομιλία Λεονάρδου Χατζηανδρέου στην εκδήλωση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου

«Οι εμποροεπαγγελματίες της Νάξου είναι η «ραχοκοκαλιά» του νησιού. Άρα εκ των πραγμάτων η δημοτική αρχή ως ανώτερος θεσμικός φορέας του τόπου πρέπει να στηρίζει την επιχειρηματικότητα και σε ότι αυτό με αφορά, να ξέρετε ότι πάντοτε θα είμαι δίπλα σας» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Λεονάρδος Χατζηανδρέου κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
 Ο κ. Χατζηανδρέου άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα όσα είπε ο πρόεδρος του Συλλόγου Βαγγέλης Στρατούρης και ιδιαίτερα για το θέμα της πιθανής λειτουργίας μεγάλου Super Market γνωστής αλυσίδας στη Νάξο, τόνισε:


«Το θέμα των πολυκαταστημάτων είναι ένα θέμα πολύπλοκο και μιας σύνθετης νομοθεσίας ευρωπαϊκής και διάφορων άλλων εθνικών νόμων. Εμείς, μέχρι την τελευταία στιγμή θα πρέπει να παλεύουμε να βρίσκουμε τρόπους να κωλυσιεργούμε και να αποτρέπουμε τέτοιου είδους επενδύσεις στο νησί. Ως Ναξιώτες οφείλουμε να στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις και ως δήμος να βάζουμε εμπόδιο στη λειτουργία αυτών των πολυκαταστημάτων».

Ο κ. Λεονάρδος Χατζηανδρέου υπογράμμισε επίσης ότι ο δήμος σε συνεργασία με τους εμποροεπαγγελματίες του νησιού θα πρέπει να αναζητήσουν τρόπους να επιμηκύνουν τις περιόδους των εορτών, έτσι ώστε να τονωθεί και να ζωντανέψει η αγορά με διάφορες δραστηριότητες.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έκανε τέλος ιδιαίτερη αναφορά στην παλιά πόλη της Νάξου και τους επαγγελματίες της, υπογραμμίζοντας ότι «η αγορά της παλιάς πόλης χρειάζεται μια επιπλέον τόνωση».





Δεν υπάρχουν σχόλια: