slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κατερίνα Μονογυιού: «Δυστυχώς οι πολίτες και η κοινωνία πληρώνουν το μάρμαρο μιας χαμένης διετίας. »


Αδιέξοδο με... ονοματεπώνυμο για την ελληνική οικονομία και κατ’ επέκταση την ελληνική κοινωνία, σύμφωνα με την πολιτευτή Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού.
Η κ. Μονογυιού, σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφορικά με την αξιολόγηση, εξέφρασε την άποψη ότι η καθυστέρηση που παρατηρείται στην ολοκλήρωση της έχει επηρεάσει αρνητικά τη χώρα και τους πολίτες, επιδρώντας αρνητικά στην οικονομία και τους επιμέρους τομείς και δείκτες της. «Αυτό που βιώνει αυτή τη στιγμή ο Ελληνικός λαός είναι το απόλυτο αδιέξοδο» αναφέρει η κ. Μονογυιού στην ανακοίνωση της, η οποία έχει ως εξής:
Το αδιέξοδο στην οικονομία έχει ονοματεπώνυμο.
Η χώρα εδώ και πολλούς μήνες λόγω της αξιολόγησης, σέρνεται σε μία ανηφορική πορεία αβεβαιότητας. Όσο αυτή η κατάσταση συνεχίζεται, η χώρα βυθίζεται σε τέλμα και οι πολίτες απελπίζονται.
Αυτή η αβεβαιότητα έχει αρχίσει εδώ και μήνες να επιδρά πλέον δυσμενώς σε όλους τους δείκτες της οικονομίας, θέτοντας εξωπραγματικούς όλους τους δημοσιονομικούς στόχους του προϋπολογισμού για το 2017.
Θυμίζει δε, αυτό το κλίμα έντονα άνοιξη του 2015.
Εύχομαι και ελπίζω να κλείσει η αξιολόγηση. Όμως το κόστος της καθυστέρησης θα πληρωθεί είτε κλείσει η αξιολόγηση αύριο, είτε όχι. Και είναι κόστος για την ανάπτυξη, είναι κόστος για τον τουρισμό, είναι κόστος για την ζωή του απλού Έλληνα.
Δυστυχώς οι πολίτες και η κοινωνία πληρώνουν το μάρμαρο μιας χαμένης διετίας.
Αυτό που βιώνει αυτή τη στιγμή ο Ελληνικός λαός είναι το απόλυτο αδιέξοδο.
Αυτό όμως το αδιέξοδο στην οικονομία έχει ονοματεπώνυμο «ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: