slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πρόεδρος των ξενοδόχων Νάξου Βαγγέλης Κατσαράς «Γέμισε» η Νάξος το τριήμερο -Eως και 80% οι προκρατήσεις για το καλοκαίρι [εικόνες]

 
 Θετικά είναι φέτος τα μηνύματα για τον ελληνικό τουρισμό, ο 
 του νησιού, οποίος όπως όλα δείχνουν θα καταγράψει ρεκόρ στις αφίξεις.
Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στις Κυκλάδες η πληρότητα στις ξενοδοχειακές μονάδες των νησιών μας ξεκινούσε από το 70% και έφτασε σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και το 100%. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Νάξος. Τα εισιτήρια των πλοίων του Σαββάτου εξαντλήθηκαν και μπήκε έξτρα δρομολόγιο και την Παρασκευή το βράδυ.
Ο πρόεδρος των ξενοδόχων του νησιού, Βαγγέλης Κατσαράς δήλωσε στο iefimerida: «Το τριήμερο πήγε πάρα πολύ καλά. Οσα ξενοδοχεία είναι ανοιχτά έχουν πληρότητες που ξεπερνούν το 80% και σε κάποιες περιπτώσεις έφτασαν και το 100%. Είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα να υποδεχτούμε τους τουρίστες που όπως φαίνεται φέτος θα είναι πάρα πολλοί. Ο φετινός Ιούνιος είναι πολύ καλύτερος σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό. Για τους επόμενους μήνες οι προκρατήσεις έχουν φτάσει αυτή τη στιγμή που μιλάμε το 70-80%. Στόχος μας τώρα είναι, να καταφέρουμε να αυξήσουμε τη σεζόν μας από τους τέσσερις μήνες στους έξι, σε πρώτο στάδιο και στη συνέχεια αν μπορούμε να την μεγαλώσουμε και περισσότερο. Ο τουρισμός είναι η βιομηχανία της χώρας μας και πρέπει να επενδύσουμε σε αυτόν».















Πηγή: «Γέμισε» η Νάξος το τριήμερο -Eως και 80% οι προκρατήσεις για το καλοκαίρι [εικόνες] | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: