slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Χ.ΚΑΦΤΗΡΑΝΗΣ "ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ" ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ!!! - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΠΣΚ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

Τη δική του απάντηση , δίνει ο Συνδυασμός της Αντιπολίτευσης της Ε.Π.Σ.Κυκλάδων , στην αήθη και πρωτοφανή επίθεση που εξαπέλυσε το Προεδρείο της Ε.Π.Σ.Κ. ,κατά του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Νοτ.Αιγαίου και Έπαρχου Νάξου και μικρών Κυκλάδων κ. Ιωάννη Μαργαρίτη.
Επίσης , δηλώνει και δεσμεύεται προς όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία του νομού μας για ΔΩΡΕΑΝ Διαιτησία και Μετακινήσεις τους!!!
Ο Συνδυασμός μας αναλαμβάνει την ευθύνη , εφόσον η παρούσα διοίκηση δεν
μπορεί να εξασφαλίσει τα αντίστοιχα , να βγει μπροστά και να διοργανώσει ένα δίκαιο , ισότιμο και με μεγάλη οικονομική άνεση για όλα τα σωματεία επόμενο πρωτάθλημα.
Τέλος επειδή εμείς μιλούμε με έργα και όχι λόγια.....αν ο κ. Φρέρης δεν μπορεί....εμείς θα αναλάβουμε τη διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων και ταυτόχρονα όλα τα έξοδα της διαιτησίας και μετακίνησης όλων των ομάδων!!!


Η λασπολογία είναι φαινόμενο των καιρών. Όταν δεν μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι έχεις " τάξει" πρέπει να περάσεις στην επίθεση για να δικαιολογήσεις την αδυναμία σου.
 Την τακτική αυτή ακολουθεί εδώ και καιρό ο κ. Φρέρης ο οποίος ανήμπορος πλέον να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του , προσπαθεί να μετατοπίσει άλλου τις ευθύνες του.
Τον καλώ αντί να βλέπει ταινίες επιστημονικής φαντασίας και παντού εχθρούς του και πολέμιους του θεάρεστου έργου , τώρα βρήκε αν είναι ποτέ δυνατό τον ίδιον τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ.Μαργαρίτη!!!
Να προσγειωθεί στην πραγματικότητα και να θυμηθεί .....τι είχε εξαγγείλει προεκλογικά στις ομάδες του νομού μας  και στις βαρύγδουπες ανακοινώσεις του και στα Δελτία Τύπου του και προεκλογικά και μετεκλογικά!!!!
Δε νομίζω τότε να έκανε εξαγγελίες βασιζόμενος στη βοήθεια τρίτων.!!!!
Ρωτάω ...... Είναι ποτέ  δυνατόν να συκοφαντείς κάποιον και ταυτόχρονα να του ζητάς και τη βοήθεια του και μάλιστα όταν πρόκειται για ανώτατο κρατικό λειτουργό β΄βαθμού – Αντιπεριφερειάρχη , πότε έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο ;;;;;
Τέλος πάντων είναι δύσκολο κάνεις να παρακολουθήσει αυτή τη δήθεν "αριστερίστικη''  τακτική που για όλα φταίνε οι άλλοι ....
Για μένα αλλά και για όλες τις ομάδες πιστεύω πως ο κ. Φρέρης είναι εκτεθειμένος.... θα έλεγα " ξεγυμνώθηκε".
Που είναι οι μεγάλοι χορηγοί;;;
που είναι η οικονομική στήριξη των ομάδων;;;; που είναι τα γήπεδα που έταξε;;;; που είναι η ισότιμη και δίκαιη αντιμετώπιση των ομάδων;;;
Ναι ξέχασα ...δόθηκαν τα " πανάκριβα" μπουφάν!!!!
Αυτά μοίρασε ο κ. Φρερης και φυσικά πολλά πρόστιμα ....για να υπάρχουν και έσοδα. Μήπως ήρθε η ώρα να " ξυπνήσουν " και να δουν την πραγματικότητα και οι παράγοντες των ομάδων…
Αν όλα είναι καλώς καμωμένα  και αυτοί βλέπουν πως υπάρχει βελτίωση του Κυκλαδίτικου ποδόσφαιρου … άρα συνεπώς υπάρχει μέλλον....τότε είμαι και εγώ " φαντασιόπληκτος" !!!!!
Αν όμως υπάρχει πρόβλημα και δεν υπάρχει μέλλον ...τότε οφείλουν να κινητοποιηθούν πριν φτάσουμε στο οριστικό τέλος!!!!
Ο κ.Φρέρης είναι συνηθισμένος στις "καταστροφές" θυμίζω με ότι ποδοσφαιρικά ασχολήθηκε στο παρελθόν το "διέλυσε" πχ. Αστέρας Σύρου......ελπίζω και εύχομαι να μην έχει την ιδία τύχη και η ΕΠΣ Κυκλάδων.
Κλείνοντας καλώ τον κ. Φρέρη να σταματήσει τις δικαιολογίες και να δουλέψει για το καλό όλων των ομάδων .
 Αν δεν μπορεί η κουράστηκε πρόωρα μπορεί να φύγει!!!
 Μια αξιοπρεπή παραίτηση ίσως βοηθήσει περισσότερο τις ομάδες και την ανάπτυξη του ποδόσφαιρου στα νησιά μας.
Εγώ προσωπικά αλλά και οι συνεργάτες μου επιθυμούμε τη συμμέτοχη όλων των ομάδων στο επόμενο πρωτάθλημα.....ακόμα και αυτών που μετά τις εκλογές " ενώ ψήφισαν" απείχαν από το πρωτάθλημα για οικονομικούς λογούς.
 Τέλος επειδή εμείς μιλούμε με έργα και όχι λόγια.....αν ο κ. Φρέρης δεν μπορεί....εμείς θα αναλάβουμε τη διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων και ταυτόχρονα όλα τα έξοδα της διαιτησίας και μετακίνησης όλων των ομάδων ,γιατί πραγματικά νοιαζόμαστε για το ποδόσφαιρο και τη νέα γένια αξιοποιώντας όλα τα σωματεία σε όλα τα νησιά
ο λόγος όμως και η απόφαση είναι και ανήκει φυσικά μόνο στις ομάδες και σε κανέναν άλλον!!!
 Ο Συνδυασμός μας αναλαμβάνει την ευθύνη , εφόσον η παρούσα διοίκηση δεν μπορεί να εξασφαλίσει τα αντίστοιχα , να βγει μπροστά και να διοργανώσει ένα δίκαιο , ισότιμο και με μεγάλη οικονομική ανάσα για όλα τα σωματεία επόμενο πρωτάθλημα.
 Εμείς κ. Φρέρη είμαστε εδώ παρόντες στα δύσκολα με διάθεση και εμπειρία να βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο με ανιδιοτέλεια χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες για καρέκλες και κοινωνική καταξίωση μέσω του ποδοσφαίρου , διότι η ιστορία , η κοινωνική καταξίωση και τα έργα του καθενός είναι αδιάψευστοι και αντικειμενικοί κριτές !!!!
Εμείς ως συνδυασμός το μόνο που έχουμε να δηλώσουμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ  στην Περιφέρεια Ν.Αιγαιου , στον Περιφερειάρχη Νοτ.Αιγαίου κ. Χατζημαρκο , τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Λεονταρίτη και τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ.Μαργαρίτη για την ηθική και οικονομική στήριξη σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις και ειδικά για το Πανκυκλαδικό τουρνουά ποδόσφαιρου τη "γιορτή του μικρού ποδοσφαιριστή" !!!
Υ.Γ. Επί τέλους πότε θα αποφασίσει οκ. Φρέρης να τηρήσει το καταστατικό και να μην ενεργεί κατά το δοκούν.
 Η ετήσια Γενική Συνέλευση  γίνεται για να δοθεί η δυνατότητα στα Σωματεία να καταθέσουν τις προτάσεις τους  και γι' αυτό υπάρχει συγκεκριμένος  χρόνος απ΄όταν ανακοινώνεται η Γεν.Συν/ση  τουλάχιστον 15 ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής της και  φέτος και για πρώτη φορά στα χρονικά ανακοινώθηκε σε ένα μόλις sait ,ούτε καν στην ίδια την επίσημη σελίδα της Ένωσης χθες 16/6/2016 και περί ώρα 21:17 και η ανακοίνωση έγραφε οι προτάσεις των σωματείων να κατατεθούν μέχρι την Παρασκευή 17/6/2016 στα γραφεία της Ένωσης!!!
Αλήθεια θέλει πολύ μεγάλη σοφία και εξυπνάδα για να καταλάβει κανείς ότι αυτό που ζητάνε είναι αδύνατο , ουτοπικό και φιμώνει τα σωματεία μας;!!!  
Εφόσον δεν δίνεται ο χρόνος στα Σωματεία μάλλον δεν τον –  δεν τους ενδιαφέρει και η άποψη τους και οι προτάσεις τους!!!!
Αυτόν έχετε για Πρόεδρο και αυτούς για συμβούλους της Ένωσης μας καμαρώστε τους!!!

                                                                                                                     


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Εκ του Συνδυασμού
" ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"
Ο Επικεφαλής
Χρήστος Γ. Καφτηράνης
Μέλος Τεχνικής και Αναπτυξιακής επιτροπής Ε.Π.Ο.




                                                                             


Δεν υπάρχουν σχόλια: