slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οικογενειακό κλίμα και κοσμοσυρροή στις πίτες του Πανναξιακού

O Έπαρχος Νάξου και Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Μαργαρίτης
Ολοκληρώθηκαν πριν λίγο οι κοπές των τμημάτων για όλα τα τμήματα του Πανναξιακού Α.Ο.
«Ήταν κάτι που είχα να ζήσω από μικτό παιδί» είπε ο Αντιπρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Αγγελής, αναφερόμενος στη μεγάλη συμμετοχή από τους αθλητές όλων των τμημάτων και τους φίλους της ομάδας που έδωσαν το παρών στις δύο εκδηλώσεις που έγιναν η μία πίσω από την άλλη με
διαφορά δύο ωρών.

Τιμώμενα πρόσωπα και επίσημοι προσκεκλημένοι η πρωταθλήτρια Ελλάδος που πήρε πρόσφατα μεταγραφή στον Πανναξιακό Σοφία Υφαντίδου και ο προπονητής της Κυρίακος Μηνάς.

Στίβος - ακαδημίες

Αρχικά στις 17:30 στα γραφεία του σωματείου, στο ΔΑΚ Νάξου έκοψαν τις πίτες τα τμήματα ακαδημιών και το τμήμα στίβου του συλλόγου. Τυχεροί που κέρδισαν τα φλουριά, ήταν η μικρή αθλήτρια Αναστασία Βασιλάκη και των ακαδημιών, πήγε στον Γενικό Αρχηγό Βασίλης Φλεριανός, ο οποίος εν αντιθέσει με τη μικρή, δεν θα πάρει κάποιο δώρο, αντιθέτως καλείται να οργανώσει κλήρωση μεταξύ των παικτών των ακαδημιών, προκειμένου να δώσει σε κάποιον την μπάλα που δικαιούται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αίθουσα γέμισε από τους αθλητές και τους γονείς τους, ενώ πίτα σε αυτά τα τμήματα έχει να κοπεί πάρα πολλά χρόνια.

Άνδρες - παλαίμαχοι

Στις 19:30 ήρθε η σειρά του Ανδρικού τμήματος και του τμήματος παλαιμάχων, για το οποίο ο κ. Αγγελής: «Είναι ένα καλά οργανωμένο τμήμα με έντονη δραστηριότητα και προσφορά σε κοινωνικό έργο». Όσο αφορά την Ανδρική ομάδα ο κ. Αγγελής τόνισε: «Ο Πανναξιακός ξεκίνησε με χαμηλούς τους τόνους και έτσι θα συνεχίσει να πορεύεται. Οι προσδοκίες είναι πάντα μεγάλες, είμαστε προσγειωμένοι και παλεύουμε για το καλύτερο».

Το παρών στην εκδήλωση που έγινε στο νυχτερινό κλαμπ Da Costa που ανήκει στον έφορο ποδοσφαίρου κ. Γεροντάκη, έδωσε και ο Έπαρχος Νάξου και Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Μαργαρίτης, ο οποίος στον χαιρετισμό του είπε: «Είμαστε εδώ, είμαστε δίπλα στον Πανναξιακό και το έχουμε αποδείξει έμπρακτα, τόσο με την στήριξη στους παλαίμαχους, όσο και με τα final four που διοργανώσαμε», ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης έκανε και ειδική αναφορά στην Σοφία Υφαντίδου, λέγοντας: «Την θαυμάσαμε πέρυσι στο Πανελλλήνιο Πρωτάθλημα της Νάξου να πετυχαίνει ένα μοναδικό ρεκόρ. Πλέον ανήκει στον Πανναξιακό και αυτό είναι τιμή μας. Εύχομαι στη Σοφία και σε όλους τους Αθλητές να έχουν μία καλή χρονιά γεμάτη με υγεία πάνω από όλα».

Να σημειώσουμε ότι παρόντας στην εκδήλωση ήταν ο πρώην πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ και ιδρυτικό μέλος των παλαιμάχων του Πανναξιακού κ. Ιάκωβος Ναυπλιώτης.

Χαιρετισμό απέστειλαν ο Πρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟΝ κ. Καπίρης και ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ κ. Τσολάκης.

Οι τυχεροί των φλουριών ήταν για την ομάδα των ανδρών ο Λεντιάνο Μπίνχι, ενώ το φλουρί των παλαιμάχων έπεσε στον προπονητή της Σοφίας Υφαντίδου κ. Κυριάκο Μηνά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: