slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νέα άθλια επίθεση των Γερμανικών οικονομικών λόμπυ κατά Καραμανλή




Σε νέα επίθεση προχωρούν τα πανίσχυρα γερμανικά οικονομικά λόμπυ, υπερασπιζόμενα τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ και ρίχνοντας όλο το βάρος της χρεοκοπίας στον Κώστα Καραμανλή, υιοθετώντας πλήρως την απάτη εις βάρος της Ελλάδας που στήθηκε από ξένα συμφέροντα και τη συνεργασία εγχώριων πρόθυμων υπαλλήλων: Παπανδρέου-Σημίτη-Ψυχάρη κ.α.

Συγκεκριμένα η η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt για την υπόθεση Γεωργίου και τα Greek Statistics γράφει:
««Με μια πολιτική ανεξέλεγκτων δαπανών, ο μάλλον ανίδεος σε οικονομικά και δημοσιονομικά ζητήματα νομικός επισφράγισε στα έξι χρόνια της πρωθυπουργίας του την πορεία της χώρας στην καταστροφή του χρέους»»
Και σε άλλο σημείο
«Ενδεχόμενη καταδίκη του Γεωργίου θα ήτο η ‘αποκατάσταση’ του Καραμανλή που θα μπορούσε να διευκολύνει το δρόμο της επιστροφής του στην πολιτική σκηνή, ενδεχομένως ακόμη και ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας.»

Με λίγα λόγια τρέμουν την επιστροφή Καραμανλή και τον τερματισμό του πάρτυ των δικών τους Τραπεζών εις βάρος της χρεοκοπίας της Ελλάδας.

Διότι είναι γνωστό πλέον, για ποιο λόγο μαγειρεύτηκαν τα Ελληνικά οικονομικά στοιχεία, γιατί οδηγήθηκε η Ελλάδα στην κρίση δανεισμού από τους Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου.


Η απάντηση είναι απλή όπως αναφέρει ο Μ. Κοττάκης: «για να σώσουν οι δανειστές τις τράπεζές τους. Τα Μνημόνια δεν ήταν μηχανισμός εξυγίανσης των δημόσιων οικονομικών, αλλά μηχανισμός εξόφλησης των τραπεζών στο ακέραιο. Τα σταστιστικά στοιχεία ήταν το εργαλείο της εξόφλησης! Οσο πιο φουσκωμένος ερχόταν ο λογαριασμός τόσο σιγούρευαν τα λεφτά τους κάποιοι! Η χώρα δεν είχε το παραμικρό περιθώριο κινήσεων – ο λαός έπρεπε να χρηματοδοτεί με λιτότητα την εξόφληση ομολόγων. Και, όταν ξεφορτώθηκαν τα ομόλογα Γάλλοι και Γερμανοί τραπεζίτες, τότε βεβαίως συμφωνήθηκε στο Ντοβίλ από Μέρκελ και Σαρκοζί να πληρώσουν τον λογαριασμό με το PSI oι ιδιώτες ομολογιούχοι, μικροί και μεγάλοι. – Υποστήκαμε δεκαπλάσια λιτότητα απ’ όση αξίζαμε για να πληρώνονται οι έμποροι όπλων, τους εξοπλισμούς για τους οποίους είχε δανειστεί η κυβέρνηση Σημίτη, και αυτό είναι ανήθικο.»

Ακόμη περισσότερο αναλυτικά θα βρει κάποιος το χρονικό της απάτης σε τεκμηριωμένη αρθρογραφία της Σοφίας Βούλτεψη εδώ -> http://wp.me/p7nJQ5-lg και εδώ -> http://wp.me/p7nJQ5-gm

Τώρα καταλαβαίνεις γιατί ο νέος Πρόεδρος της ΝΔ δεν μπορούσε να είναι «Καραμανλικός»; Τώρα καταλαβαίνεις γιατί έπεσαν τα συστήματα στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ και γιατί 38.000 ψήφοι ακόμη αναζητούν ταυτότητα;;
Τι δεν καταλαβαίνεις;;

Είπαμε, θα σας ταράξουμε στο ΦΩΣ!
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι δηλαδή κάνουν λάθος.
Οι περισσότεροι Έλληνες τον θεωρούν υπεύθυνο για την κατάντια της χώρας μας γι' αυτό και πήρε τον πούλο στις εκλογές.
Τώρα αναγνωρίζεται η ανικανότητά του και από τους Γερμανούς.
Εσύ όμως Νάξιε τον θεωρείς κατάλληλο και για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Συνέχισε να τον γλύφεις και που ξέρεις μπορεί να σε βολέψει πουθενά........

http://naxios.blogspot.com είπε...

Προφανώς κρίνεις εξ ίδιων. Εσύ βολεύτηκες από το γλύψιμο

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που το σχόλιό σου περιορίζεται στην τελευταία φράση μου.
Άρα συμφωνείς με τα υπόλοιπα.
Έστω και αργά αρχίζει να δουλεύει το μυαλό σου και η κρίση σου και δε καταπίνεις αμάσητα αυτά που σου δίνουν.