slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επιστολή αθλητών του ΑΠΑΣ τα Φανάρια για το φάιναλ φορ της Σαντορίνης

«Διοργάνωση - Παρωδία» που υπογράφει το σύνολο των αθλητών όσο και φωτογραφίες για την δική σας διευκόλυνση... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 

«Το διήμερο 5-6/05 διοργανώθηκε στη Σαντορίνη η τελική φάση του αντρικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων. Ως αθλητές του ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ που συμμετείχαμε στη συγκεκριμένη διοργάνωση , θα θέλαμε να εκφράσουμε και παράλληλα να δημοσιοποιήσουμε τη δυσαρέσκεια και την απογοήτευση που προήλθε από τη χειρότερη διοργάνωση των τελευταίων ετών, η οποία υποβάθμισε ένα ούτως ή άλλως υποβαθμισμένο πρωτάθλημα.
     Έτσι λοιπόν:
     1) Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα τον κ. Χρυσοβαλάντη Βλαβιανό τόσο για τη θερμότατη υποδοχή του(ούτε λεπροί να ήμασταν, αλλά όπως φάνηκε, στον βωμό της κατάκτησης ενός πρωταθλήματος θυσιάζονται και οι πλέον στοιχειώδεις κανόνες φιλοξενίας), όσο και για την απονομή των μεταλλίων μας και του αναμνηστικού κυπέλλου που πραγματοποιήθηκε στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του μικρού τελικού με τον Α.Ο. Ερμούπολης. Το τελευταίο θα μπορούσε να είχε γίνει εντός αγωνιστικού χώρου, εκεί όπου συνήθως γίνονται οι τέτοιου είδους απονομές.
     2) Η περιοχή (Περίσσα) στην οποία διέμεινε η ομάδα μας βρισκόταν αρκετά μακριά από το γήπεδο ΔΑΠΠΟΣ , με αποτέλεσμα να απαιτείται αρκετά μεγαλύτερος χρόνος για τη διαδρομή προς και από το γήπεδο. Τόσο δύσκολο ήταν να βρεθεί ένα κατάλυμα κοντά στο γήπεδο, όπως συνέβη στην αντίστοιχη διοργάνωση του 2014;
     3) Όπως γίνεται αντιληπτό από τα παραπάνω, όλες οι μετακινήσεις γίνονταν με πούλμαν. Υπεύθυνοι για τη συνεννόηση με των εκάστοτε οδηγό πούλμαν έγιναν αναγκαστικά οι ίδιοι οι αθλητές του συλλόγου μας , καθώς δεν υπήρχε η παραμικρή μέριμνα από πλευράς διοργανώτριας αρχής για την έγκυρη μεταφορά της ομάδα μας στα μέρη προορισμού.
     4) Ο χώρος εστίασης (Καμάρι) της ομάδας μας βρισκόταν επίσης αρκετά μακριά τόσο από τον τόπο διαμονής μας όσο και από το γήπεδο ΔΑΠΠΟΣ, με αποτέλεσμα να απαιτείται επιπλέον χρόνος και για τη μετακίνηση αυτή. Χωρίς αμφιβολία το φαγητό που προσφέρθηκε στους αθλητές θύμιζε κατοχικό συσσίτιο, γεγονός που μας ανάγκασε να καταφύγουμε σε άλλο εστιατόριο της περιοχής , προκειμένου να ικανοποιήσουμε μια έμφυτη βιολογική μας ανάγκη. Προφανώς οι διοργανωτές προτίμησαν να ρίξουν το βάρος τους στην όσο το δυνατόν καλύτερη διαμονή των υψηλών και εκλεκτών προσκεκλημένων τους.
     ΥΓ: Όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση άλλοθι για την ήττα της ομάδας μας στον ημιτελικό. Ο Α.Ο. Μυκόνου κέρδισε δίκαια και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή της ομάδας. 
     ΥΓ1: Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ στους αθλητές της Α.Ε.Σαντορίνης με τους οποίους δεν μας χωρίζει το παραμικρό. Θα ήταν σίγουρα σπουδαίο να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής δύο ομάδες από την περιφέρεια των Κυκλάδων.
     ΥΓ2: Θερμά συγχαρητήρια στον « προφήτη » κ. Λώρη Σαλάχα , ο οποίος ήδη από τον Ιανουάριο του 2016 μας είχε ενημερώσει ότι η Σαντορίνη θα ήταν ο τόπος διεξαγωγής αυτής της διοργάνωσης καθώς και ότι η Α.Ε.Σαντορίνης θα κατακτούσε το πρωτάθλημα.
     ΥΓ3: Τέλος ένα μεγάλο μπράβο στους φωστήρες της ΕΣΚΚ για την απόφαση τους να ορίσουν με αξιοκρατικά πάντα κριτήρια ως έδρα διεξαγωγής του FINAL 4 τη Σαντορίνη και όχι τη Νάξο, όπως θα όφειλαν να κάνουν λαμβάνοντας υπόψη τους τη χρονολογική σειρά διεξαγωγής της διοργάνωσης. Η ΕΣΚΚ έκανε ό, τι καλύτερο περνούσε από το χέρι της ώστε να βοηθήσει την Α.Ε.Σαντορίνης να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ορίζοντας τη Σαντορίνη ως έδρα διεξαγωγής του FINAL 4, φοβούμενη τα επαναλαμβανόμενα « κρούσματα χουλιγκανισμού » στο νησί της Νάξου. Οι φωστήρες της ΕΣΚΚ μεγαλούργησαν για άλλη μια φορά, πάντα με γνώμονα το καλό του αθλήματος.

http://www.naxospress.gr/article/%CE%B5-%CF%8C%CF%87%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%85%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1

Δεν υπάρχουν σχόλια: