slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σε πλήρη εξέλιξη το έργο της ηλεκτροδότησης της παραλίας Νάξου



Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο της ηλεκτροδότησης της παραλιακής οδού Νάξου, από το Μετεωρολογικό σταθμό μέχρι την Πορτάρα. Το έργο συνεχίζεται στην κεντρική παραλιακή οδό με γοργούς ρυθμούς, αφού ήδη έχουν υπογειοποιηθεί οι σωλήνες μέσα από τους οποίους περνούν τα καλώδια μεταφοράς του ηλεκτρικού ρεύματος, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο δίκτυο, ενώ παράλληλα, διορθώνονται προβλήματα που υπήρχαν στους σωλήνες ύδρευσης.
"Τα δίκτυα, με τις συνεχής παρεμβάσεις που γινόντουσαν μέχρι σήμερα στην παραλιακή οδό, ήταν προβληματικά" δήλωσε στο naxostimes o πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Νάξου Νίκος Σέργης, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι το έργο θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το Πάσχα.

Ο κ. Σέργης σημείωσε επίσης ότι θα τοποθετηθούν και γεννήτριες παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος (στο αλσάκι δίπλα στη στάση του ΚΤΕΛ) όπου θα δίνουν ρεύμα σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος και διευκρίνισε, ότι ο φωτισμός που θα ξεκινάει από το μετεωρολογικό και θα φτάνει μέχρι πάνω στην Πορτάρα θα είναι "χαμηλός".
Τέλος επισήμανε ότι με το ίδιο έργο θα φωτιστεί και το εκκλησάκι της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: