slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θύελλα στα social media για την άρνηση Παπαμιμίκου να παραιτηθεί


Ο Ανδρέας της… άρνησης των ευθυνών του, έγινε το σίριαλ της ημέρας στα social media. Εκεί όπου, ειδικά στα χρόνια της κρίσης, μπορεί κανείς να ανιχνεύσει μια μάλλον αφιλτράριστη εικόνα της κοινωνίας μας, πιο κοντά στην πραγματικότητα. Με τις ατέλειες και τα προβλήματά της, αλλά και με τον αυθορμητισμό της.

Η άρνηση του Ανδρέα Παπαμιμίκου να υποβάλλει την παραίτησή του για το φιάσκο με τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, έγινε πολύ γρήγορα viral στα social media, με το περισσότερο “πολιτικό” Twitter να δίνει ρέστα για τη συμπεριφορά του Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας.

Πολύ γρήγορα ωστόσο, από τη λοιδωρία περάσαμε σε καταγραφή και προχωρημένης οργής, κυρίως στο Facebook, από οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας αλλά και από άλλους, που σχολίαζαν το υπόδειγμα συμπεριφοράς άλλων εποχών, που έδειξε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος με τη στάση του, θυμίζοντας και τη στενή σχέση του με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, την υποψηφιότητα του οποίου “έτρεξε” όλο το προηγούμενο διάστημα το στενό επιτελείο του Γραμματέα της ΝΔ, και πρώην συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: