slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ανακοινώνει ο Μεϊμαράκης


Στις 6:30 το απόγευμα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στο ξενοδοχείο Athens Ledra.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μεϊμαράκηςαναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα και κατάλογο με υπογραφές, πέραν των 50 που απαιτούνται, μελών της Πολιτικής Επιτροπής χωρίς σε αυτές να περιλαμβάνονται υπογραφές βουλευτών και αυτοδιοικητικών στελεχών.
Αύριο λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων και έτσι η κούρσα για την ηγεσία του κόμματος μπαίνει στην τελική της φάση.

Πλην του κ. Μεϊμαράκη, τις 50 υπογραφές που απαιτούνται για την υποβολή υποψηφιότητας έχουν συγκεντρώσει οι Κυριάκος Μητσοτάκης καιΑπόστολος Τζιτζικώστας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε το πρωί στο Mega πως βρίσκεται πολύ κοντά στον στόχο του, αφού έχει συγκεντρώσει περίπου 40 υπογραφές.

Να υπενθυμίσουμε ότι νωρίτερα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους εισερχόμενος στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, απέφυγε να σχολιάσει την ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την προεδρία της ΝΔ και αρκέστηκε στο να ασκήσει αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση και να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Μεϊμαράκης συνηθίζει τον τελευταίο καιρό να δίνει το στίγμα του, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνοντας αιχμηρές δηλώσεις κατά της κυβέρνησης και συμβολικά οι δηλώσεις αυτές πάντα γίνονται, έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτή τη φορά όμως απέφυγε να κάνει δηλώσεις για την εσωκομματική αναμέτρηση για την νέα ηγεσίας το κόμμα, κρατώντας κλειστά τα χαρτιά του για το πότε θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του.

Ειδικότερα ο κ. Μεϊμαράκης εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή το φορολογικό, το μεταναστευτικό και την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά.

Ευχήθηκε «καλό μήνα» στους κατοίκους των νησιών στα οποία αυξάνεται ο ΦΠΑ, στους κατοίκους της πλατείας Βικτωρίας που έχει μετατραπεί σε υπαίθριο καταυλισμό, στην μέση οικογένεια που θα δεχθεί τη φοροκαταιγίδα του Οκτωβρίου

«Εύχομαι καλό μήνα στους κατοίκους των νησιών που λίγο πριν τις εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας τους υποσχέθηκε ότι δεν θα υπάρξει αύξηση του ΦΠΑ και ο Πάνος Καμμένος είχε πει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση αν συμβεί αυτό. «Αυτά τα είχαν πει προ εκλογών, τώρα, όμως, που υφάρπαξαν την ψήφο τους ξεχνούν και αγνοούν τις υποσχέσεις που έδωσαν» συμπλήρωσε.

«Στους κατοίκους της πλατείας Βικτωρίας που πίστευαν ότι η νέα κυβέρνηση θα λύσει το μεταναστευτικό αλλά έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά

Καλό μήνα και στην ελληνική οικογένεια που δέχεται την καταιγίδα φόρων μέσα στον Οκτώβριο.

«Ο κ. Τσίπρας να καταλάβει ότι δεν έχει άλλη ανοχή από τους πολίτες . Τους έχουν καταλάβει και δυσφορούν πλήρως» κατέληξε ο κ. Μεϊμαράκης, ο οποίος απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν θα ανακοινώσει σήμερα ή αύριο την υποψηφιότητά του για τη θέση τουπροέδρου της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: