slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κατέθεσε επίσημα την υποψηφιότητά του ο Μεϊμαράκης


Είμαι απλά στο πλευρό σου στρατιώτης της παράταξης!!!!
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης όπως αναμενόταν στις 17:00 το απόγευμα κατέθεσε στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Αξιοσημείωτο είναι ότι η υποψηφιότητά του έχει συλλέξει παραπάνω από πενήντα υπογραφές.
Παρ όλα αυτά ο κ. Μεϊμαράκης κατέθεσε τις πενήντα που απαιτούνται σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Καταστατικό του κόμματος. Έτσι έγινε ο πρώτος επίσημος υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.
Αυτή την ώρα παρουσιάζει στο Lydra Marriot την υποψηφιότητά του.


Στην εισήγησή του ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι στις εκλογές υπήρξε 47% αποχή μαζί με τα λευκά και τα άκυρα. "Ξέρω τις δυσκολίες και τις αρνήσεις που νιώθει ο Έλληνας πολίτης.

Ξέρω ότι κάποιοι προτείνουν εύκολες λύσεις, γιατί έτσι αρέσουν, στο στυλ γκρέμισε τα όλα, άλλαξε τα όλα. Εγώ πιστεύω στο κτίσιμο όχι στο γκρέμισμα, όχι στα συνθήματα αλλά στην επανεκκίνηση",

Ακόμη τόνισε ότι ήταν παρών όποτε του ζητήθηκε, ενώ πρόσθεσε ότι ακούει τις εύκολες προτάσεις και λύσεις που προτείνουν κάποιοι, με βάση τις οποίες είναι υπερ του στυλ γκρέμισέ και άλλαξε τα όλα.

Όπως είπε πιστεύει στο χτίσιμο και όχι στην ευκολία του γκρεμίσματος, ενώ σημείωσε ότι ήταν παρών στην πρώτη γραμμή.

"Εγώ θέλω ένα πρόγραμμα κυβερνητικό για το μέλλον. Υπηρετώ τη ΝΔ από την ημέρα που υπήρχε και στα πάνω της και στα κάτω της. Ήμουν πάντα παρών, πάντα στην πρώτη γραμμή, όπως και αυτό το καλοκαίρι που ανέλαβα την αρχηγία, εις γνώση των δυσκολιών που υπήρχαν, με την κακή ψυχολογία και την οργανωτική διάλυση που υπήρχε". ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον άφησε αιχμές για πρόσωπα τα οποία έφυγαν από τη Νέα Δημοκρατία και σήμερα έχουν αναλάβει χαρτοφυλάκια στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

«Κάποιοι άλλοι που τους τίμησε η ΝΔ, που έγιναν υπουργοί, εγκατέλειψαν το κόμμα. Κάποιοι μάλιστα συγκυβερνούν με τον ΣΥΡΙΖΑ, κάποιοι άλλοι έγιναν απολίτικοι. Εγώ από την πλευρά μου πάντα υπηρετούσα τη ΝΔ, υπό τον οποιονδήποτε πρόεδρο γιατί τη θεωρώ συνταγματικό πυλώνα», είπε.

"Με την εμπειρία του χθες, τις ανάγκες του σήμερα και την προοπτική του αύριο, όλοι μαζί μπορούμε να χτίσουμε την αυριανή νέα Νέα Δημοκρατία και μαζί με τους πολίτες θα χτίσουμε και τη Νέα Ελλάδα" υπογράμμισε ακόμη ο κ.Μεϊμαράκης.

Τέλος, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ξεκαθάρισε πως όποιος κι αν κερδίσει στην κούρσα της διαδοχής, «όλοι θα είμαστε δίπλα του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: