slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Υποβολή αιτήσεων για την εγγραφή στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ Νάξου

Στο κτίριο του Ειδικού Σχολείου
Αγίου Θαλλελαίου 
θα στεγαστεί
τ
ο ΚΔΑΠ – ΜΕΑ  

Ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ενημερώνει, ότι ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή στη νεοσύστατη δομή ΚΔΑΠ ΜεΑ (Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες), στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής 2015-2016». Δείτε ποια δικαιολογητικά απαιτούνται...
Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ θα λειτουργήσει στο κτίριο του Ειδικού Σχολείου Αγίου Θαλλελαίου τη νέα σχολική χρονιά με χειμερινό ωράριο 13:30-21:30 και θερινό 8:00-16:00.

Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται το χρονικό διάστημα από τις 5/8/2015 έως τις 18/8/2015 και μόνο ταχυδρομικά ή με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς (Courier), στην Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Για περισσότερες πληροφορίες και για το έντυπο υλικό μπορείτε να επικοινωνείτε με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (Αρμόδια Υπάλληλος: Παρασκευή Μαυρομάτη – Τηλ. 22853-60136)

Υποβολή και κατάθεση αιτήσεων

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των Αιτήσεων, συνοδευόμενων από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ορίζεται η 18/8/21015 και ώρα 14:00, βάσει απόδειξης ταχυδρομείου ή εταιρείας ταχυμεταφοράς (courier).

Η «Αίτηση συμμετοχής – Δήλωση» συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, θα υποβάλλεται, σε φάκελο στον οποίο εξωτερικά θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται η ένδειξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», στα Γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. στην ακόλουθη διεύθυνση:
Ε.Ε.Τ.Α.Α., Μυλλέρου 73-77, Τ.Κ. 10436, Αθήνα

Απαραίτητα δικαιολογητικά

Απαιτούμενα δικαιολογητικά για όλες τις αιτούσες είναι:
1. Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο σε ισχύ
2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης ή μετάφρασή του εάν δεν είναι στην ελληνική γλώσσα, με ημερομηνία έκδοσης εντός του τελευταίου τριμήνου (από 16η Απριλίου 2015 και μετά).
3. Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου (εκκαθαριστικό σημείωμα) φορολογικού έτους 2014 (εισοδήματα 2014). Το Συνολικό Εισόδημα μετά την αφαίρεση των επιδομάτων δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 27.000€ για μητέρες που έχουν έως 2 παιδιά, 30.000€ για μητέρες που έχουν 3 παιδιά, 33.000€ για μητέρες που έχουν 4 παιδιά και 36.000€ για μητέρες που έχουν από 5 παιδιά και άνω.

Επιπλέον:

Για Μισθωτές:
1. Βεβαίωση εργοδότη (με ημ/νία έκδοσης υποχρεωτικά, μεταγενέστερη της δημοσίευσης της πρόσκλησης (από 16/7/2015 και μετά) από την οποία να προκύπτει ότι συνεχίζεται η απασχόληση έως και σήμερα, καθώς και το είδος της απασχόλησης
2. Αντίγραφο αναγγελίας πρόσληψης της αιτούσας ή αντίγραφο πίνακα προσωπικού Ε4 ή αντίγραφο σύμβασης, όπου αναφέρεται η διάρκεια και το είδος της σύμβασης
3. Αντίγραφο του εργοσήμου μαζί με την απόδειξη κατάθεσης της τράπεζας τελευταίου έτους προ της υποβολής της αίτησης, που να αποδεικνύει εργασία τουλάχιστον 5 μηνών.
Σε περίπτωση αυτασφάλισης ένσημα που να την αποδεικνύουν.

Για αυτοαπασχολούμενες εκτός πρωτογενή τομέα
1. Αντίγραφο της Δήλωσης Έναρξης Επιτηδεύματος στην ΔΥΟ
2. Βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα ότι είναι ασφαλισμένη, ακόμη και αν οφείλει ασφαλιστικές εισφορές
3. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 περί μη διακοπής της υπαγωγής στον Ασφαλιστικό Φορέα ή περί μη διακοπής της άσκησης του επιτηδεύματος

Για αυτοαπασχολούμενες στον πρωτογενή τομέα
1. Βεβαίωση Ασφάλισης από τον ΟΓΑ με ημ/νία έκδοσης, τελευταίου έτους ή Ασφαλιστική Ενημερότητα
Για συμμετέχουσες σε προγράμματα
1. Βεβαίωση του Αρμόδιου Φορέα υλοποίησης για ένταξη στο Πρόγραμμα, όπου θα αναγράφεται και η χρονική περίοδος συμμετοχής σε αυτό.
2. Πρόγραμμα Νέας Θέσης Εργασίας (ΝΘΕ), Πρόγραμμα Νέων Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΝΕΕ)
3. Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, Πρόγραμμα Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας, Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας, Πρόγραμμα Εγγυημένης Απασχόλησης

Για άνεργες
1. ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ (Αντίγραφο) σε ισχύ (Για τις άνεργες, που δεν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας, απαιτείται δελτίο ανεργίας πριν τις 16/7/2015)
2. Βεβαίωση Εξατομικευμένης προσέγγισης από τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ
3. Εγκριτική Απόφαση επιδότησης του ΟΑΕΔ: Για τις άνεργες, που λαμβάνουν ή έχουν λάβει τακτικό επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ κατά τους τελευταίους 24 μήνες (από 16/7/13 έως σήμερα) και παραμένουν άνεργες, απαιτείται και το αντίγραφο της εγκριτικής απόφασης. Για επιδοτήσεις που έχουν λήξει πριν τις 15/4/2015, προσκομίζεται απαραίτητα ΚΑΙ το Δελτίο Ανεργίας σε ισχύ. Για επιδοτήσεις που λήγουν μετά τις 15/4/2015, προσκομίζεται και το Δελτίο Ανεργίας ανεξαρτήτως ημερομηνίας.
4. Αποδεικτικό έγγραφο απόλυσης ή λήξης σύμβασης: Για τις απολυθείσες μετά την 16/7/2015 ή για όσες έχουν απολέσει την εργασία τους κατά το τελευταίο δίμηνο πριν την ημερομηνία της πρόσκλησης και δεν είχαν εκδώσει κάρτα ανεργίας μέχρι την ημερομηνία δημοσίευσης της πρόσκλησης. Εκτός από το Δελτίο Ανεργίας ΣΕ ΙΣΧΥ, απαιτείται και το αντίστοιχο αποδεικτικό έγγραφο (απόλυση ή αντίγραφο σύμβασης ή αναγγελία πρόσληψης)

Για ΑΜΕΑ
1. Για γυναίκες, που ανήκουν στην ομάδα ΑΜΕΑ με ποσοστό αναπηρίας 35% και άνω, απαιτείται Βεβαίωση Υγειονομικής Επιτροπής ή βεβαίωση από Δημόσιο Νοσοκομείο
2. Για γυναίκες, που κάποιο από τα παιδιά τους ανήκει στην ομάδα ΑΜΕΑ με ποσοστό αναπηρίας 35% και άνω, απαιτείται Βεβαίωση Υγειονομικής Επιτροπής ή Βεβαίωση από Δημόσιο Νοσοκομείο
3. Για γυναίκες, που ο σύζυγός τους ανήκει στην ομάδα ΑΜΕΑ με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω, απαιτείται Βεβαίωση Υγειονομικής Επιτροπής ή βεβαίωση από Δημόσιο Νοσοκομείο

Δεν υπάρχουν σχόλια: