slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μεταξά η πρώτη

Προσθήκη λεζάντας
Γράφτηκε από τον ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΛΙΑΝΟΣ
Η φήμη που προηγήθηκε των προηγούμενων ημερών μέσω της ιστοσελίδας volleyplanet.gr έγινε πραγματικότητα και η Ναταλία Μεταξά αποτελεί την πρώτη καλοκαιρινή προσθήκη του Πανναξιακού ΑΟΝ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η 23χρονη κεντρική (ύψος 1,85 μ.) αφήνει τον Παναθηναϊκό μετά από έναν χρόνο παραμονής στην Κυψέλη και επιλέγει να συνεχίσει την καριέρα της στη Νάξο με την ομάδα του Πανναξιακού. Η Μεταξά προέρχεται από τους Μακεδόνες όπου είχε κάνει μία καταπληκτική περίοδο τη χρονιά 2013 – 14 όταν και ήταν μέσα στις πέντε καλύτερες μπλοκέρ του πρωταθλήματος.

Γεγονός που της έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη ομάδα της καριέρας της. Στον Παναθηναϊκό δεν μπόρεσε – για διάφορους λόγους – να δείξει το πραγματικό της ταλέντο και ευελπιστεί ότι υπό τις οδηγίες του Ζόραν Κόβαζιτς (σ.σ. αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες) θα επιστρέψει στην κορυφή σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Η Μεταξά έχει γεννηθεί στις 8 Ιουνίου 1992 στην Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε την καριέρα της από την Siemens, στη συνέχεια πήγε στον Επίκουρο (2009 - 11) και καθιερώθηκε στους Μακεδόνες όπου έμεινε έως το 2014 πριν μετακινηθεί στον Παναθηναίκό.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανναξιακός ΑΟΝ αναφέρει «Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουν στις τάξεις του, την Ναταλία Μεταξά. Η ταλαντούχα κεντρική, που συμμετείχε πέρυσι στους τελικούς της Α1 με τον Παναθηναϊκό, θα αγωνιστεί στην ομάδα μας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, ενισχύοντάς την, στην προσπάθεια για επανάληψη των επιτυχιών της, σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Υγ. αναμένεται ότι αύριο και μεθαύριο τελευταία ημέρα των μεταγραφών θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες ανακοινώσεις των αθλητριών με τις οποίες ο Πανναξιακός είναι σε συζητήσεις

naxospress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: