slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Απίστευτη ταλαιπωρία για 325 επιβάτες -Αναχώρησαν με 5 ώρες καθυστέρηση από τον Πειραιά


Πήγαν στο λιμάνι για να ξεκινήσουν τις διακοπές τους, αναχωρώντας για νησιά του Αιγαίου, αλλά τελικά έζησαν μία απίστευτη ταλαιπωρία.

Οι 325 επιβάτες του καταμαράν Champion Jet-1 χρειάστηκε να περιμένουν πέντε ώρες, προτού αναχωρήσουν τελικά με άλλο πλοίο για Σίφνο, Μήλο, Ιο και Θήρα. Ο κόσμος είχε επιβιβαστεί στο καταμαράν από το μεσημέρι (15:45), αλλά τελικά αναχώρησε για τον προορισμό του στις 20:35, αφού επιβιβάστηκαν στο μεταξύ στο SEA JET-2.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, η εταιρεία που διαχειρίζεται το «ιπτάμενο δελφίνι» ATHINA είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα στην εταιρεία που διαχειρίζεται το ταχύπλοο CHAMPION JET-1 με σημαία Κύπρου, με αποτέλεσμα να του απαγορευθεί ο απόπλους. Αυτό συνέβη μετά από την ελαφριά σύγκρουση των δύο ταχύπλοων, μέσα στο λιμάνι του Πειραιά, στις 30 Ιουλίου, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.

Οταν προέκυψε αυτό, έγινε συνεννόηση μεταξύ των δύο πλευρών και υπήρξε άρση των ασφαλιστικών μέτρων, με αποτέλεσμα να επιτραπεί ο απόπλους του CHAMPION JET-1 στο οποίο βρίσκονταν οι 325 επιβάτες. Ωστόσο, το πρωτόκολλο του καταμαράν CHAMPION JET-1 δεν του επέτρεπε εκτέλεση δρομολογίου τη νύχτα. Ετσι, ο κόσμος επιβιβάστηκε τελικά στο SEA JET-2 για να αναχωρήσουν.



Πηγή: Απίστευτη ταλαιπωρία για 325 επιβάτες -Αναχώρησαν με 5 ώρες καθυστέρηση από τον Πειραιά | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/220625/apisteyti-talaiporia-gia-325-epivates-anahorisan-me-5-ores-kathysterisi-apo-ton-peiraia#ixzz3hzISE1IH

Δεν υπάρχουν σχόλια: