slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μ. ΧΑΛΑΡΗΣ: Οφείλει να ξαναενώσει την κινητήριο, απελευθερωτική δύναμη της ελληνικής κοινωνίας, την Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη


ΔΗΛΩΣΗ ΜIΧΑΛΗ ΧΑΛΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Ο υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Παράταξη, Μιχάλης Χάλαρης, σχετικά με την εκλογή της κας Φώφης Γεννηματά 5ης Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατικής Παράταξης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Θερμά συγχαρητήρια στη Φώφη Γεννηματά για την εκλογή της ως η 5η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά της.
Αναλαμβάνει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ σε μια δύσκολη καμπή για τη χώρα μας, σε μια στιγμή που απαιτείται υπευθυνότητα και ωριμότητα από όλους.
Ακόμη αναλαμβάνει την ιστορική ευθύνη της αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ μέσω του Ιδρυτικού Συνεδρίου της νέας Παράταξης. Αυτή η νέα παράταξη οφείλει να απευθυνθεί με ρεαλισμό και εντιμότητα στην κοινωνία μέσα από έναν αξιόπιστο πολιτικό και προγραμματικό λόγο.
Οφείλει να ξαναενώσει την κινητήριο, απελευθερωτική δύναμη της ελληνικής κοινωνίας, την Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη.
Εύχομαι από αύριο η νέα Πρόεδρος με μια νέα συλλογικότητα να πάρει όλες εκείνες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες που θα ωθήσουν στον μετασχηματισμό του ΠΑΣΟΚ σε ένα νέο, σύγχρονο, ευρωπαϊκό και μεταρρυθμιστικό σοσιαλδημοκρατικό φορέα και να διαψεύσει όλους όσους θεωρούν ότι είναι τοξικό και πλέον δεν έχει λόγο ύπαρξης.
Τέλος, συγχαρητήρια τόσο στους άλλους δύο υποψηφίους, τον Ανδρέα Λοβέρδο και τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για τον προεκλογικό αγώνα που έδωσαν με αρχές και αξιοπρέπεια όσο στα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία ανάδειξης προέδρου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: