slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Καθαρισμός μονοπατιών της Απειράνθου από τον Απεραθίτικο Πολιτιστικό Σύλλογο «Τα Φανάρια»


Διήμερο καθαρισμού, του παλαιού μονοπατιού και παραλιών νοτιοανατολικής Νάξου διοργανώνει την Παρασκευή 19 Σάββατο 20 Ιουνίου ο Απεραθίτικος Πολιτιστικό Σύλλογος "Τα Φανάρια" . Δείτε αναλυτικά...

Η ανάδειξη, αξιοποίηση και ορθή λειτουργία των μονοπατιών της Απειράνθου, αποτελεί έναν από τους στόχους του συλλόγου
Ο Απεραθίτικος Πολιτιστικός Σύλλογος «Τα Φανάρια», στα πλαίσια των περιβαλλοντικών του δράσεων, θα πραγματοποιήσει τις ερχόμενες μέρες τις εξής δράσεις:

1.Παρασκευή, 19/06/2015, 09:00 το πρωί στον Αϊ Γκηρκό: Καθαρισμός παλαιού μονοπατιού. Η ανάδειξη, αξιοποίηση και ορθή λειτουργία των μονοπατιών της Απειράνθου, αποτελεί έναν από τους στόχους του συλλόγου μας. Για το λόγο αυτό διοργανώνει εκστρατεία καθαρισμού (κόψιμο κλαδιών και εκρίζωση θάμνων) στο τμήμα του μονοπατιού από Άγιο Κήρυκο έως Άγιο Ελευθέριο. Όποιος θέλει να βοηθήσει, να έχει μαζί του νερό και να φοράει μακριά παντελόνια και μπότες.

2.Σάββατο, 20/06/2015, 08:00 στην Παναγία: Καθαρισμός παραλιών νοτιοανατολικής Νάξου. Η προσπάθεια για τη διατήρηση καθαρών κολυμβητικών όρμων στο ξεκίνημα της θερινής περιόδου, αποτελεί έναν ακόμη καθιερωμένο στόχο του συλλόγου και για το λόγο αυτό διοργανώνει εκδρομή καθαριότητας από Αη Δημήτρη έως Πάνερμο.

Όποιος θέλει να βοηθήσει, να έχει μαζί του νερό, καπέλο, αντηλιακό και μαγιό, ενώ η μετακίνηση προς τις παραλίες θα γίνει με ΙΧ οχήματα. Η δράση αυτή γίνεται και φέτος σε συνεργασία με το Δίκτυο Μεσόγειος SOS.

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. «Τα Φανάρια

Δεν υπάρχουν σχόλια: