slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο είχε ο τέως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Παππάς.



Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο είχε ο τέως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Παππάς. Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν οι τρέχουσες εξελίξεις για διάφορα θέματα της περιοχής και κυρίως για την διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά. Ο κ. Παππάς εξέφρασε την ανησυχία του με αφορμή τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο ζήτημα που είναι ζωτικής σημασίας για τις νησιωτικές περιοχές.
Ο κ. Παππάς προέβη στην ακόλουθη γραπτή δήλωση:




«Η έντονη ανησυχία που έχει δημιουργηθεί στη νησιωτική Ελλάδα από την αψυχολόγητη ενέργεια της κυβέρνησης να προτείνει η ίδια στους εταίρους και δανειστές την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά, έχει οδηγήσει την αγορά σε αμηχανία. Εάν συμβεί οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη θα υπάρξουν αρνητικές συνέπειες στις νησιωτικές επιχειρήσεις και στην τοπική οικονομία.

Η θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι ξεκάθαρη πάνω στο θέμα. Είμαστε κάθετα αντίθετοι και ως παράταξη, και ως πολιτικοί εκπρόσωποι και δεν θα επιτρέψουμε στην κυβέρνηση να καταργήσει ένα κεκτημένο δικαίωμα των νησιών που αποτελεί αιμοδότη για την οικονομία τους και ρυθμιστή για την ζωή των νησιωτών μας. Ο αγώνας δεν θα σταματήσει εδώ. Θα συνεχίσουμε μέχρι να σιγουρευτούμε ότι θα διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας».




Ιωάννης Παππάς

τ.βουλευτής - μέλος Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ.

Οικονομολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: