slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οι πρώην συμβασιούχοι του ΟΑΕΕ έστησαν σκηνές έξω από το γραφείο του Στρατούλη [εικόνες] ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ




ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΩΝ  ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΩΝ   ΤΗΣ ΔΑΚΕ 

Αποφασισμένοι όχι μόνο να συνεχίσουν αλλά και να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους εμφανίζονατι οι πρώην συμβασιούχοι του ΟΑΕΕ.

Τα 70 άτομα, που εισέβαλαν το πρωί φωνάζοντας συνθήματα στο υπουργείο Εργασίας και έφτασαν μέχρι τον 7ο όροφο, όπου βρίσκεται το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρη Στρατούλη με στόχο να τον συναντήσουν, παραμένουν εκεί και δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να φύγουν από εκεί αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. Μάλιστα, έστησαν και μια σκηνή δηλώνοντας ότι θα με την κατάληψη του κτιρίου της διοίκησης του ΟΑΕΕ με πάγιο αίτημά τους την επαναπρόσληψή τους,σύμφωνα και με δικαστικές αποφάσεις που τους δικαιώνουν.

Σήμερα πήγαν στο υπουργείο Εργασίας θέλοντας να συναντήσουν τον κ. Στρατούλη, με τον οποίο μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να συνομιλήσουν.



Πηγή: Οι πρώην συμβασιούχοι του ΟΑΕΕ έστησαν σκηνές έξω από το γραφείο του Στρατούλη [εικόνες] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/211575/oi-proin-symvasioyhoi-toy-oaee-estisan-skines-exo-apo-grafeio-toy-stratoyli-eikones#ixzz3cpt7iPS1

Δεν υπάρχουν σχόλια: