slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ιατροδικαστής: Δεν αποκλείεται η αυτοχειρία - Υπάρχουν μεταθανάτιες κακώσεις


Ρεπορτάζ: Στρατής Λημνιός
Σήμερα το πόρισμα - Αναμένονται τα αποτελέσματα και των τοξικολογικών εξετάσεων
Σήμερα το πρωί θα πρέπει να γίνει εργαστηριακή επιβεβαίωση, λέει ο Θεόδωρος Βουγιουκλάκης - Προς το μεσημέρι θα είναι σε θέση να έχει εικόνα για το τελικό και ολοκληρωμένο πόρισμαΑπαντήσεις για το τραγικό τέλος του Βαγγέλη Γιακουμάκη αναζητά όλη η Ελλάδα, από την ώρα που έγινε γνωστό ότι η σορός που βρέθηκε το πρωί σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων από τη Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων ανήκει στον 20χρονο φοιτητή από την Κρήτη.




Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της ιατροδικαστικής έρευνας, αλλά και των τοξικολογικών εξετάσεων, που θα ρίξουν φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τραγικό τέλος ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, ο καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, μιλά στο protothema.gr και εξηγεί ότι δεν αποκλείεται το σενάριο αυτοχειρίας.

Λέει ακόμη ότι θα πρέπει σήμερα το πρωί να γίνει εργαστηριακή επιβεβαίωση ενώ, όπως σημειώνει, προς το μεσημέρι θα είναι σε θέση να έχει πια εικόνα για το τελικό και ολοκληρωμένο πόρισμα της εξέτασης.

«Δεν αποκλείεται η αυτοχειρία, αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι υπάρχουν μεταθανάτιες κακώσεις στο σώμα του Βαγγέλη. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο προς το παρόν. Θα πρέπει αύριο το πρωί (σ.σ. σήμερα, Δευτέρα) να γίνει εργαστηριακή επιβεβαίωση και, όπως όλα δείχνουν, μέχρι το μεσημέρι θα είμαι σε θέση να έχω πλήρη εικόνα για τη σύνταξη του πορίσματος της ιατροδικαστικής εξέτασης» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ιατροδικαστής: Υπάρχουν ευρήματα, περιμένουμε τις εργαστηριακές
13
«Έσβησε» η βροχή στοιχεία που θα μπορούσαν να λύσουν το γρίφο για το θάνατο του Βαγγέλη;
16
Βίντεο: Θρήνος στο χωριό του Βαγγέλη Γιακουμάκη για το χαμό του
217
Θρίλερ δίχως τέλος: Έγκλημα ή αυτοκτονία ο θάνατος του Βαγγέλη;
661
«Βρήκαν τον Βαγγέλη, είναι νεκρός»

Δεν υπάρχουν σχόλια: