slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: Χυδαία επίθεση ΣΥΡΙΖΑίας σε δημοσιογράφο και στο capital.gr


ΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙΚΙΝΟΜΙΚΟ Portal PORTAL ΟΠΩΣ ΤΟ Capital.gr ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΥΔΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ
ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ
Με απαράδεκτους υβριστικούς χαρακτηρισμούς επιτίθεται κατά του Capital.gr, αλλά και προσωπικά κατά του Κ. Στούπα, η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής, Κορίνα Βασιλοπούλου, εκλεγείσα με τον συνδυασμό της κ. Ρένας Δούρου.


Με αφορμή την εμφάνιση του Κ. Στούπα σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, η Κ. Βασιλοπούλου δεν δίστασε να δημοσιεύσει στο λογαριασμό της στο twitter την ακόλουθη ανάρτηση:



Ασφαλώς το Capital.gr δεν πρόκειται να εισέλθει σε τέτοιου είδους «διάλογο», καθώς ούτε το μέσο, ούτε οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτό, θα μπορούσαν ποτέ να διολισθήσουν σε αυτό το επίπεδο.

Αποτελεί ωστόσο μία ανάρτηση, αυτή της κ. Βασιλοπούλου, ενδεικτική όχι μόνο του ήθους της ίδιας, αλλά και της αντίληψης αυτών που την ενέταξαν στο ψηφοδέλτιό τους. Ενδεικτική, επίσης, της αντίληψης που έχουν μερικοί «αριστεροί» περί της ελευθερίας του λόγου, περί του δικαιώματος της ελευθερίας της έκφρασης – αλλά και περί του τρόπου με τον οποίο πρέπει να ασκείται η δημοσιογραφία, η οποία, όταν δεν… «αρέσει», καθυβρίζεται με τον χειρότερο τρόπο.

Το Capital.gr επικοινώνησε με την περιφεραική αρχή και η απάντηση που μας δόθηκε είναι:

"Σημείο πρώτο: η ΄Δύναμη Ζωής΄ δεν ασκούσε ούτε πρόκειται να ασκήσει ποτέ προληπτική λογοκρισία στους περιφερειακούς της συμβούλους.

Σημείο δεύτερο: Από κει και πέρα οι 61 σύμβουλοι και η ΄Δύναμη Ζωής΄, στις τοποθετήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εν γένει στις δημόσιες τοποθετήσεις τους, πολλώ δε μάλλον όταν δεν αναφέρονται στο έργο της Περιφέρειας, είναι αυτονόητο ότι εκφράζουν τις προσωπικές τους απόψεις".

Αυτή θα είναι και η δική μας απάντηση εφεξής, σε ανάλογες προσωπικές επιθέσεις.

Οι εργαζόμενοι του Capital ευχαριστούν για τη στοχοποίηση.

Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: