slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πολιτικοι απατεωνες το Δεκέμβριο μας λέγατε οτι θα μαζέψετε 5 με 6 δις , τώρα μερικά μύρια? Αλεξιάδης: Καμία σχέση με την πραγματικότητα τα 4,5 δισ. ευρώ της λίστας Λαγκάρντ

Προσθήκη λεζάντας
Χαμηλώνει τις προσδοκίες για τα έσοδα από τον έλεγχο της λίστας Λαγκάρντ ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ Τρύφων Αλεξιάδης, λέγοντας ότι τα περί 4,5 δισ. ευρώ είναι δημοσιεύματα και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι τα βεβαιωμένα έσοδα από τη λίστα Λαγκάρντ μέχρι τώρα είναι 120 εκατ. ευρώ και ότι ελέγχονται περίπου 1.600 υποθέσεις από τις συνολικά 2.062.

«Δεν θα ελεγχθούν 2.062 ονόματα, αλλά αυτά που έχουν ελεγκτικό ενδιαφέρον... Νομίζω είναι 1.600, αν δεν με απατάει η μνήμη μου» τόνισε ο κ. Αλεξιάδης.

«Ελέγχουμε στη λίστα και περιπτώσεις με μηδενικούς λογαριασμούς την ημέρα εκείνη, οι οποίοι όμως την προηγουμένη είχαν κινηθεί» πρόσθεσε.

Πηγή: Αλεξιάδης: Καμία σχέση με την πραγματικότητα τα 4,5 δισ. ευρώ της λίστας Λαγκάρντ | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/234529/alexiadis-kamia-shesi-me-tin-pragmatikotita-ta-45-dis-eyro-tis-listas-lagkarnt#ixzz3qjfBcY00

Δεν υπάρχουν σχόλια: