slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ηράκλειο: Πικάντικες λεπτομέρειες για τους swingers στο ξενοδοχείο ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων - Άφωνοι οι υπάλληλοι από αυτά που έβλεπαν!


Τα ζευγάρια έκαναν για πέντε μερόνυχτα τα πάντα, με τους υπαλλήλους να περιγράφουν αυτά που εκτυλίσσονταν μπροστά στα μάτια τους...Tο ξενοδοχείο όπου έγινε το πάρτι ανταλλαγής συντρόφων είχε μετατραπεί σε φρούριο, με 40 άνδρες ασφαλείας να τους φυλάσσουν νυχθημερόν, αφενός για τους να διασφαλίσουν την ασφάλειά τους και αφετέρου για να κρατήσουν τα αδιάκριτα βλέμματα μακριά.

Τα μέλη του κλαμπ που πήραν μέρος στο πάρτι ήταν άτομα υψηλού οικονομικού επιπέδου οι... οποίοι έφτασαν στην Κρήτη από διάφορα μέρη του κόσμου: Από την Ασία, την Ευρώπη και την Αφρική. Σύμφωνα με τη διαδικτυακή σελίδα του ολλανδικού κλαμπ η εκδρομή βγήκε γρήγορα sold out παρά το υψηλό κόστος που έφτασε στα 1.000 ευρώ το άτομο τη βραδιά.

Σύμφωνα μάλιστα με την «Espresso», εννέα άτομα που φαίνεται να μην χόρτασαν τις... καυτές βραδιές θα μείνουν στο ξενοδοχείο για μερικές ακόμη μερές. Τους δόθηκε όμως σαφής εντολή, σύμφωνα με το δημοσίευμα, να κυκλοφορούν ευπρεπώς ντυμένοι καθώς το ξενοδοχείο ανοίγει ξανά τις πύλες του.



Σύμφωνα με την εφημερίδα, όσα διαδραματίστηκαν στους χώρους του χλιδάτου «Cactus» σόκαραν τους υπαλλήλους, οι οποίοι έβλεπαν τους swingers να περπατούν δίπλα τους ολόγυμνοι με ένα ποτό ή αναψυκτικό στο χερι! Άντρες και γυναίκες περπατούσαν στους διαδρόμους του ξενοδοχείου και σταματούσαν κάθε τόσο ώστε να μιλήσουν με άλλα ζευγάρια.

Το πενθήμερο σεξ πάρτι ήταν χωρισμένο σε πέντε θεματικές βραδιές που είχαν τίτλους: «Το όνειρο του Πάσχα» (με γυναίκες κουνελάκια αλά Playboy), «Studio 69» (με αέρα 70s), «Λευκή Βραδιά» (με άντρες και γυναίκες να φορούν λευκά εσώρουχα), «Μπουντουάρ της Αφροδίτης» και «Κήπος του Άδωνη» (με γυναίκες θεές και άντρες πολεμιστές).

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: