slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η μικροψυχία του Σαμαρά, απέναντι στην ΟΝΝΕΔ


Γιατί δεν πήγε το απόγευμα στην ΟΝΝΕΔ
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η ακύρωση της εθιμοτυπικής επίσκεψης του προέδρου της ΝΔ , στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ, αμέσως μετά την νίκη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, που ήρθε μάλιστα σε μία πολύ περίεργη συγκυρία. Όχι μόνο γιατί αυτή η νίκη, ήρθε με «πρώτη φορά αριστερά», αλλά και γιατί ο πολιτικός φορέας της ΟΝΝΕΔ, πνέει τα λοίσθια. Ο επίσημος λόγος της ακύρωσης ήταν το κάταγμα στο χέρι που έπαθε ο αρχηγός της ελληνικής κεντροδεξιάς, κάτι που προκαλεί ερωτηματικά, γιατί ένα κάταγμα στο χέρι δεν εμποδίζει από μία εθιμοτυπική επίσκεψη, η οποία παρεπιπτόντως δεν κρατάει πάνω από μισή ώρα. Οι λόγοι, λένε οι καλά γνωρίζοντες, είναι πως ο Αντώνης Σαμαράς, ποτέ δεν είδε με θετικό μάτι τον Σάκη Ιωαννίδη και δεν ήθελε να πάει σε μία πανηγυρική εκδήλωση για μία νίκη που έφερε ο νεαρός πρόεδρος, ενώ ο ίδιος πριν από 4 μήνες υπέστη οδυνηρή ήττα.

Όσοι γνωρίζουν τον χαρακτήρα του μεσσήνιου πολιτικού, ξέρουν ότι αυτό μπορεί να μην είναι σοβαρός λόγος για τον αρχηγό της ΝΔ, αλλά για τον Σαμαρά είναι , καθώς πάντα λειτουργεί με την λογική των "δικών μου". Και ο Ιωαννίδης , σίγουρα δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία, αν και στις τελευταίες εκλογές "τέντωσε"κυριολεκτικά ολόκληρο τον μηχανισμό της νεολαίας , ώστε να έχει κόσμο ο Σαμαράς , όπου μιλούσε.

Κάπως έτσι φτάσαμε και στην ακύρωση της επίσκεψης για την οποία μάλιστα είχε γίνει και μεγάλη κινητοποίηση από τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, ώστε να τιμήσει την πρόεδρο της ΝΔ. Αλλά αυτός επέλεξε να μην πάει.

Οι ίδιες πληροφορίες για να ξέρετε, αναφέρουν πως στην Συγγρού δεν άρεσε καθόλου και η κόντρα του προέδρου της ΟΝΝΕΔ, πριν από λίγες ημέρες με τον αγαπημένο "προεδρικό" Άδωνι Γεωργιάδη...

ΑΞΙΖΕΙ: Δεν είναι λίγα τα μέλη της γαλάζιας νεολαίας, που έλεγαν ότι θα μπορούσε να περάσει για... 10 λεπτά να τους πεις ένα μπράβο απλά και να φύγει....

http://www.parapolitika.gr/Contents%2fItem%2fDisplay%2f172635

Δεν υπάρχουν σχόλια: