slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Απέσυρε η συγκυβέρνηση την “Ψεκασμένη” από τη θέση αντιπροέδρου στον ΕΦΕΤ

 
Πρώτη κοινοβουλευτική ήττα για τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!
Κάτω από την κατακραυγή της ελάσσονος αντιπολίτευσης αναγκάστηκε ν’ αποσύρει την πρότασή της για την τοποθέτηση της Φωτεινής Αθανασοπούλου στη θέση της αντιπροέδρου του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων.
Βουλευτές από το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ, νωρίτερα, είχαν διαμαρτυρηθεί έντονα για την υποψηφιότητά της καταθέτοντας φάκελο με όλες της αναρτήσεις και τα άρθρα της στα οποία παραδέχεται την ύπαρξη «ψεκασμών».

Καλούσαν δε τον αναπληρωτή υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλη Αποστόλου να αποσύρει την υποψηφιότητά της για να μην «χρεωθεί» μια πρόταση που προέρχεται από τους ΑΝΕΛ.

Να σημειωθεί ότι η κυρία Αθανασοπούλου υπήρξε υποψήφια βουλευτής και ευρωβουλευτής με το κόμμα του κ. Καμμένου το οποίο και την επέβαλε για τη θέση στην διοίκηση του ΕΦΕΤ.

Υπό αυτά τα δεδομένα και μετά από διακοπή της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου στην οποία υπήρξαν οι απαραίτητες εξηγήσεις μεταξύ κυβέρνησης και υποψήφιας, η κυρία Αθανασοπούλου δήλωσε ότι «θεώρησα ότι θα κριθώ από το βιογραφικό μου που είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα. Αν είναι να κριθώ από όσα έχω γράψει σε ιστοσελίδες και ειδικά σε προσωπικές ιστοσελίδες παραιτούμαι από την υποψηφιότητά μου και αποχωρώ».

Αμέσως, ο κ. Αποστόλου έκανε δεκτή την απόφασή της αν και εξήρε το βιογραφικό της και η συνεδρίαση διακόπηκε μέχρι να βρεθεί νέος υποψήφιος.

Διαβάστε ακόμα: Πιστεύει ότι μας… ψεκάζουν, τάσσεται υπέρ της εκτέλεσης δημοσιογράφων και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ της δίνει υψηλή κρατική θέση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: