slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η Μαρία-Έλενα Κυριάκου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision



Η Μαρία-Έλενα Κυριάκου θα μας εκπροσωπήσει φέτος στον 60ό Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, τον Μάιο στη Βιέννη. Η Κυκλαδίτισσα Θωμάη Απέργη, από την Τήνο, με το τραγούδι «Jazz & Συρτάκι» η οποία έλαμψε μέσα στη λευκή ολόσωμη φόρμα που φορούσε και καταχειροκροτήθηκε τελικά δεν τα καταφερε να είναι η νικήτρια του προκριμματικού διαγωνισμού.

Ο νικητής προέκυψε κατά 50% από την ψήφο της επταμελούς κριτικής επιτροπής και κατά 50% από τις ψήφους του κοινού μέσω televoting.
Η όμορφηΜαρία-Έλενα Κυριάκου και περσινή νικήτρια του «The Voice» εντυπωσίασε με την ερμηνεία της μπαλάντας «One Last Breath» και κατάφερε να διακριθεί στον ελληνικό τελικό και να πάρει το εισιτήριο για τη Βιέννη.
Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 9 το βράδυ, με παρουσιάστριες τις Μαίρη Συνατσάκη και Ντορέττα Παπαδημητρίου, οι οποίες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο σόου. Και οι δύο πάντως εντυπωσίασαν κατά την έναρξη του προγράμματος με τα σέξι φορέματα που φορούσαν και τα οποία αναδείκνυαν το μπούστο τους.  Το ίδιο εντυπωσιακές ήταν όμως και κατά την εμφάνισή τους με τους Freaky Fortune, τους περσινούς διαγωνιζόμενους εκ μέρους της Ελλάδας στη Eurovision, με το τραγούδι «Rise up». Το χορευτικό των δύο παρουσιαστριών κέρδισε το δυνατό χειροκρότημα από την κατάμεστη αίθουσα. 
Οι φετινοί πέντε υποψήφιοι ανέβηκαν στη σκηνή του «Έναστρον» και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Το διαγωνιστικό κομμάτι της βραδιάς άνοιξαν οι C-Real με το τραγούδι τους «Crash And Burn». Ακολούθησε η Θωμάη Απέργη με το τραγούδι «Jazz & Συρτάκι».Ο νεαρός Barrice ερμήνευσε το «Ela» υπό τους ήχους μπουζουκιού και με τη συνοδεία πέντε χορευτριών που χόρεψαν συρτάκι. Φαντασμαγορική ήταν η εμφάνιση της Shaya με το «Sunshine». Με τα μαλλιά της λυτά και φορώντας ένα καυτό φόρεμα - κορμάκι εμφανίστηκε στη σκηνή με δυο χορεύτριες και τύμπανα και ξεσήκωσε το κοινό. Τελευταία εμφανίστηκε η Μαρία-Έλενα Κυριάκου, η οποία ερμήνευσε την μπαλάντα «One Last Breath» φορώντας μια κατακόκκινη τουαλέτα και ανέδειξε τις φωνητικές της ικανότητες. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε και ο διαγωνιζόμενος της Κύπρου, ο Γιάννης Καραγιάννης ο οποίος θα εκπροσωπήσει τη Μεγαλόνησο με την μπαλάντα «One thing I shoυld have done»
Μέρος της σημερινής εκδήλωσης είναι αφιερωμένο στην Έλενα Παπαρίζου, καθώς φέτος συμπληρώνονται δέκα χρόνια από την ελληνική νίκη με το τραγούδι «My Number One» το 2005.

Δεν υπάρχουν σχόλια: