slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ το αγκάθι που όταν μιλά ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ χάνει στην βάση της παράταξης.

Γνωστος οσφυοκαμπτης της νεας εξουσιας ,προσπαθει τα κρατησει τα κεκτημενα και αερολογει για να ειναι στην επικαιροτητα.Το μεγα ομως λαθος της υποθεσης ειναι οτι τον ταυτιζουν με τον Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.


Με τετοιους ΞΑΝΑ στο προσκηνιο ΚΩΣΤΑ δεν θα μπορεσεις να ενωσεις την ΠΑΡΑΤΑΞΗ.....
ΑΥΤΟΙ οι τυποι σε πηγαν στα ΒΡΑΧΙΑ.....
Και μετά από αυτό νομίζουμε ότι ο Αλέξης πρέπει να τον ανταμείψει. Μια θέση σε κυβερνητικό πόστο θα ταίριαζε καλύτερα στον εν λόγω κύριο που εκπροσώπησε επάξια την κεντροδεξιά και τώρα υπάρχει διότι αυτοαποκαλείται «στέλεχος κοντά στον Καραμανλή».
Φαίνεται ότι έχει μάθει χρόνια την τέχνη της οσφυοκαμψίας και της κυβίστησης και τις χρησιμοποιεί επαξίως και στη νέα τάξη πραγμάτων. Ιδού λοιπόν η ευκαιρία για τον πρωθυπουργό να «κλέψει» από την επάρατη δεξιά ένα άξιο στέλεχός της. Τέτοιας μεγάλης εμβέλειας στοχαστές που να βρει η Αριστερά.
Να παραιτηθεί όμως πρώτα, ο κ. Αντώναρος, από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, που πήγε έπειτα από έγκριση του  Σαμαρά με μισθό πολύ μεγαλύτερο από του βουλευτή.
Ωστόσο, δεν μας είπε που είδε το καλό στη συνέντευξη Τσίπρα. Μήπως στο γεγονός ότι υποτάχθηκε στη Μέρκελ χωρίς να πάρει ούτε ένα ευρώ;
http://fonaklas.blogspot.gr/2015/03/blog-post_980.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: