slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Προκαλεί ο Καμένος: Με αεροπλάνο στην Καλαμάτα ο υπουργός Άμυνας, με αυτοκίνητο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Κάποιος πρέπει να συμμαζέψει τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμένο.
Συνόδευσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην πρώτη του επίσκεψη, στην επέτειο της εξέγερσης κατά του τουρκικού ζυγού στην Καλαμάτα.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος μετέβη στην Καλαμάτα με υπηρεσιακό 
αυτοκίνητο, ενώ ο υπουργός Άμυνας με ελικοφόρο αεροσκάφος C12 Kingair.
Το γεγονός προκάλεσε πολλά σούσουρα στην τοπική κοινωνία, αφού όπως όλα δείχνουν ο πρόεδρος Πάνος δεν χάνει ευκαιρία να παίζει είτε με ελικοπτεράκια είτε με πυραυλακάτους είτε όμως σήμερα μεελικοφόρα. Υποβρύχιο ακόμα δεν χρησιμοποιεί, ίσως λόγω όγκου…

Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν ο μόνος που δικαιούτο να μεταβεί εναέριο μέσον αφού με κοπιώδη προσπάθεια έφτασε εγκαίρως στις εορταστικές εκδηλώσεις στην ώρα του, μιας και νωρίτερα το πρωί είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρώην υπουργό και πρόεδρου του κόμματος Συμμαχία των Πολιτών της Κύπρου, κ. Γιώργο Λιλύκα, και αμέσως μετά την ορκωμοσία του νέου υποδιοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Θόδωρου Μητράκου.
Η εικόνα, πάντως, του κ. Καμένου να καταφθάνει στην Καλαμάτα για δύο ώρες, και να αποχωρεί κάνοντας χρήση του ελικοφόρου κάθε άλλο παρά συνάδει με την εικόνα του πρωθυπουργού να μεταβαίνει στις Βρυξέλλες με το αεροπλάνο της γραμμής και μάλιστα σε οικονομική θέση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: