slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Δήμαρχος του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου Γιώργος Χριστόπουλος υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, στην Περιφέρεια Κυκλάδων


Την υποψηφιότητά του για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ανακοίνωσε ο Γιώργος Χριστόπουλος:
"Ο κ. Γιώργος Χριστόπουλος θα συμμετέχει στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ως υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Κυκλάδων, αποδεχόμενος πρόταση του πρωθυπουργού, κ. Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Χριστόπουλος έχει γεννηθεί στη...Σαντορίνη. Είναι ιατρός Ειδικός Παθολόγος και ασκεί το λειτούργημά του για πάνω από τρεις δεκαετίες, τόσο ως ιδιώτης, όσο και στο πλαίσιο του δημοσίου συστήματος υγείας.

Δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το 1994. Έχει διατελέσει Νομαρχιακός Σύμβουλος και Αντινομάρχης Ανατολικής Αττικής, με αρμοδιότητες στον τομέα της υγείας και κοινωνικής πρόνοιας.

Από το 2011 ως το 1014 διετέλεσε Δήμαρχος του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου, όπου διεκδίκησε και υλοποίησε σημαντικά έργα τοπικού ενδιαφέροντος, ενώ ανέλαβε πρωτοβουλίες σε θέματα δημόσιας υγείας, προστασίας της αξίας της ιδιωτικής περιουσίας, πολιτιστικής ανάπτυξης και κοινωνικής πολιτικής.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά με την υποψηφιότητά του:

«Αποδέχθηκα με μεγάλη τιμή, χαρά αλλά και ευθύνη την πρόταση του Αντώνη Σαμαρά, να είμαι υποψήφιος Βουλευτής στην Περιφέρεια Κυκλάδων. Ως ιατρός, έχω να μην κάνω πίσω απέναντι στα προβλήματα. Έχω μάθει να θέτω σε πρώτη προτεραιότητα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, να δίνω δύσκολες μάχες και να τις κερδίζω. Με δουλειά, γνώση και επιμονή.

Με αυτά τα εφόδια θα είμαι παρών στη μεγάλη μάχη, που αφορά το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας. Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αποφασίζουμε αν η Ελλάδα θα συνεχίσει να βαδίζει μπροστά ή αν θα γυρίσουμε πίσω στον εφιάλτη της αβεβαιότητας. Αν θα διασφαλίσουμε όσα πετύχαμε ως τώρα, με κόπους και θυσίες, ή αν θα παραδώσουμε τη χώρα στις δυνάμεις του λαϊκισμού και της ανευθυνότητας.

Ας δώσουμε μαζί μια καθαρή απάντηση. Ας προχωρήσουμε με ασφάλεια και σιγουριά στηρίζοντας τη Νέα Δημοκρατία, την παράταξη της ευθύνης και της προοπτικής. Τη μόνη παράταξη ου μπορεί να εγγυηθεί μια σταθερή πορεία και ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας."- See more at: http://www.koinignomi.gr/news/politiki/politiki-kyklades/2015/01/11/o-giorgos-hristopoylos-ypopsifios-voyleytis-me-ti-nea-dimokratia-stin-perifereia#sthash.wyF4pWjC.rcfzkaFB.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: