slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Και το Δ.Ι.Ε.Κ. συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Μαγικού Χωριού!



Μαζί μας την Κυριακή 14 και το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, στις 11:00
για πολλές - πολλές δράσεις!
Στο ΔΙΕΚ Νάξου λειτουργούν τρεις ειδικότητες: Βοηθός Βρεφονηπιοκόμου, Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας(chef), Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού. Καθώς βρισκόμαστε στο μέσο του φθινοπωρινού εξαμήνου, οι σπουδαστές και οι εκπαιδευτές μας με....μεγάλη χαρά παρουσιάζουν τις δεξιότητες που προσφέρει η κατάρτιση του Δημόσιου ΙΕΚ.
Μεγάλοι πρωταγωνιστές των Χριστουγέννων είναι τα παιδιά! Σ’ αυτά απευθυνόμαστε και τα προσκαλούμε να φτιάξουν κατασκευές και να παίξουν παιχνίδια με τους Βοηθούς Βρεφονηπιοκόμων, να ετοιμάσουν και να γευτούν χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα με τους Τεχνικούς Μαγειρικής Τέχνης.

Η ειδικότητα Στελεχών Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού επιμελήθηκε και θα παρουσιάσει ένα μίνι τουριστικό οδηγό στους επισκέπτες του Άλσους της Έλλης. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βίντεο και φωτογραφίες Χριστουγεννιάτικων προορισμών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οι καταρτιζόμενοι του τμήματος θα δίνουν πληροφορίες στους επισκέπτες για όλους τους προορισμούς εφ’ όσον αυτοί θα το επιθυμήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: